Ο συγκινητικός λόγος της Pink για την κόρη της στα VMAs

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ο συγκινητικός λόγος της Pink για την κόρη της στα VMAs

Πριν λάβει το Michael Jackson Video Vanguard Award την Κυριακή το βράδυ στα MTV VMAs 2017, η Pink ξεσήκωσε το πλήθος με ένα εξαιρετικό performance που περιλάμβανε ένα mix από τεράστιες επιτυχίες της, όπως "Get The Party Started" και "So What." Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν και η ενθουσιασμένη κόρη της Pink, Willow Sage, αλλά και ο σύζυγός της, Carey Hart.

Διαβάστε εδώ: H Pink βγάζει selfie με το γιο της, την ώρα που θηλάζει

Aφού η Ellen DeGeneres παρέδωσε το βραβείο στη τραγουδίστρια, εκείνη έβγαλε έναν ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο κατά τη διάρκεια του οποίου εξιστόρισε ένα συγκεκριμένο περιστατικό με την κόρη της. Πρόσφατα η μικρή Willow είπε στην Pink πως "είναι το πιο άσχημο κορίτσι που ξέρει," εξηγώντας πως πιστεύει πως μοιάζει με αγόρι. Η Pink ταράχθηκε από τα λόγια της κόρης της και αποφάσισε να δράσει. Η ίδια είπε στο κοινό: "Πήγα στο σπίτι και έφτιαξα μία παρουσίαση στο PowerPoint για εκείνη και σε αυτή την παρουσίαση, υπήρχαν ανδρόγυνοι rock stars και καλλιτέχνες που ζουν την αλήθεια τους και πιθανόν τους κοροϊδεύουν κάθε μέρα της ζωής τους και συνεχίζουν. Κουνούν τις σημαίες τους και εμπνέουν όλους εμάς τους υπόλοιπους. Αυτοί είναι καλλιτέχνες όπως Michael Jackson, David Bowie, Freddie Mercury, Annie Lenox, Prince, Janis Joplin, George Michael, Elton John, τόσοι πολλοί καλλιτέχνες."

Η τραγουδίστρια εξήγησε απευθυνόμενη στην κόρη της (και το κοινό) πως κι εκείνη είχε δεχθεί κοροϊδία για το γεγονός πως είναι τόσο αρρενωπή, "πολύ δυναμική," που έχει κοντά μαλλιά, αλλά πως αρνήθηκε να αλλάξει τον εαυτό της μόνο και μόνο για να κάνει τους υπόλοιπους να νιώσουν άνετα με το ποια είναι σαν γυναίκα.

Η Pink συνέχισε λέγοντας στην κόρη της πως δεν είναι εκείνες που θα αλλάξουν. "Βοηθάμε τους άλλους να αλλάξουν έτσι ώστε να δούνε διαφορετικά είδη ομορφιάς. Και όσο για τους καλλιτέχνες εδώ, με εμπνέετε όλοι τόσο πολύ. Ευχαριστώ που είστε ο εαυτός σας."

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss