Η Kesha μιλάει για τη σκοτεινή ανθρώπινη πλευρά, αυτή που οδηγεί στην αυτοκτονία

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Η Kesha μιλάει για τη σκοτεινή ανθρώπινη πλευρά, αυτή που οδηγεί στην αυτοκτονία

Εμφανιζόμενη στα MTV Video Music Awards 2017, η Kesha παρουσίασε ένα performance που είχε ξεχωριστεί θέση στην καρδιά της. Πριν ο Logic ανέβει στη σκηνή για να τραγουδίσει το "1-800-273-8255," η τραγουδίστρια έβγαλε έναν πολύ συγκινητικό λόγο που άγγιξε πολλούς θεατές.

Διαβάστε εδώ: Ο συγκινητικός λόγος της Pink για την κόρη της στα VMAs

"Έχει ειπωθεί πως αν ήξερες ποιος περπατά στο πλάι σου, δεν θα βίωνες ποτέ ξανά φόβο ή αμφιβολία. Κάθε τόσο, κυκλοφορεί ένα σπάνιο και σημαντικό κομμάτι και video που μας δείχνει πόσο αυτό είναι αλήθεια," είπε αναφερόμενη στο κομμάτι που έχει τίτλο το νούμερο της Γραμμής Πρόληψης Αυτοκτονίας στην Αμερική. "Η αλήθεια είναι διαπεραστική. Η αλήθεια είναι αυτό που μετράει. Η αλήθεια είναι πως κανείς μας δεν είναι μόνος."

Η Kesha συνέχισε: "Χρειάζεται πολύ κουράγιο για να δείξεις την ευαίσθητη ανθρώπινη πλευρά σου. Οτιδήποτε κι αν περνάς, όσο σκοτεινό κι αν φαίνεται, υπάρχει μία αδιαμφησβήτητη αλήθεια και δύναμη στο γεγονός πως είσαι μόνος. Όλοι έχουμε δυσκολίες. Και όσο δεν τα παρατάς, το φως θα σπάσει το σκοτάδι."

Μετά το μεγάλο performance της βραδιάς, οι music stars κάλεσαν επιζώντες απόπειρας αυτοκτονίας και ανθρώπους που έχασαν δικούς τους από αυτοκτονία, στη σκηνή. Φυσικά, τα δάκρυα δεν άργησαν να έρθουν. "Εδώ, τώρα αν πιστεύετε σε αυτό το μύνημα -το μύνημά μας για ειρήνη, αγάπη, θετικότητα, ισότητα για όλους -απαιτώ να σηκωθείτε όρθιοι και να χειροκροτήσετε όχι μόνο για τους εαυτούς σας, αλλά για τα θεμέλια που χτίσαμε για τα παιδιά," είπε ο Logic στο κοινό.

 

Αν εσείς ή κάποιος που ξέρετε χρειάζεται βοήθεια, μπορείτε να καλέσετε στη Γραμμή για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας στο 1018 ή να επισκευτείτε την ιστοσελίδα suicide-help.gr.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την υπέροχη εμφάνιση της Paris Jackson στα VMAs 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss