Η Paris Jackson ποζάρει ξανά topless για να δείξει το νέο της tattoo

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου 2017

Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου 2017

Η Paris Jackson ποζάρει ξανά topless για να δείξει το νέο της tattoo

Το 19χρονο μοντέλο και κόρη του Michael Jackson, ανέβασε ένα story στο Instagram της το Σάββατο, ποζάροντας topless με σκοπό να δείξει το νέο της tattoo. Η Paris Jackson κάλυψε με μικρά λουλούδια τις θηλές της (αφού σύμφωνα με τους κανόνες του Instagram οι γυναικείες θηλές θεωρούνται ακατάλληλη εικόνα για την πλατφόρμα) και πόζαρε αναδεικνύοντας τα σύμβολα των chakras κατά μήκος του κορμού της.

Διαβάστε εδώ: Το γράμμα της Paris Jackson στον πατέρα της, Michael Jackson

Ανέβασε επίσης μία φωτογραφία με τα επακόλουθα του νέου της tattoo, δείχνοντας το στέρνο της καλυμμένο με πλαστική διαφάνεια και γράφοντας: "Eκκρίνωντας αίμα και πλάσμα παντού."

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
3 photos

H Paris, που έχει πολλά tattoos -συμπεριλαμβανομένου ενός matching σχεδίου με το νονό της Macaulay Culkin- έχει ανεβάσει ξανά φωτογραφίες της topless.

"Ο γυμνισμός ξεκίνησε ως ένα κίνημα με σκοπό 'να επιστρέψουμε στη φύση', 'να εκφράσουμε την ελευθερία μας', 'να είμαστε πιο υγιείς' και έχει αποκαλεστεί μάλιστα και φιλοσοφία," είπε στους followers της τον Μάιο. "Το να είμαστε γυμνοί είναι κομμάτι του να είμαστε άνθρωποι. Εμένα με βοηθάει να είμαι πιο κοντά στη Μαμά Γη. Συνήθως είμαι γυμνή όταν κάνω κηπουρική."

"Στην πραγματικότητα είναι ένα υπέροχο πράγμα και δε χρειάζεται να γίνεται σεξουαλικό με τον τρόπο που το κάνουν πολλές stars του Hollywood (και τα media)," συμπλήρωσε. "Το σώμα μας δεν είναι μόνο ναός και θα έπρεπε να το λατρεύουμε ως έναν, αλλά κομμάτι του φεμινισμού είναι να μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου με τον δικό σου τρόπο, είτε αυτό σημαίνει να είσαι συντηρητική και να φοράς πολλά ρούχα ή να δείχνεις το σώμα σου."

 

Gallery: Δείτε ακόμη την υπέροχη εμφάνιση της Paris Jackson στα VMAs 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss