Ο επόμενος ρόλος του Leonardo DiCaprio είναι σκέτη ανατροπή

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου 2017

Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου 2017

Ο επόμενος ρόλος του Leonardo DiCaprio είναι σκέτη ανατροπή

Με τον Martin Scorsese, όλα είναι δυνατά. Είναι ένας ζωντανός θρύλος, υπεύθυνος για τις πιο ανεξίτηλες δραματικές ταινίες των τελευταίων δεκαετιών και μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα. Απόδειξη, η πρόσφατη ανακοίνωση πως πρόκειται να παράξει την original ταινία Joker για τη Wraner Bros., με τον ίδιο ως παραγωγό και με τον Todd Phillips. Και αν o Scorsese είναι ένας πραγματικός "μάγος," θα καταφέρει αυτό για το οποίο η Warner Bros. αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στο project εξαρχής: να φέρει στο πλατό τον μακροχρόνιο φίλο και συνεργάτη του, Leonardo DiCaprio.

Διαβάστε εδώ: H νέα επένδυση του Leonardo DiCaprio είναι η είδηση της ημέρας

To Τhe Hollywood Reporter αναφέρει πως η Warner Bros. ελπίζει να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τη μακροχρόνια σχέση του Scorsese με τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό, έτσι ώστε να δελεάσει τον DiCaprio να συμμετάσχει στην ταινία. Η συγκεκριμένη φήμη, όπως και κάθε τι juicy της κατηγορίας της, έρχεται με τις αντίστοιχες αμφιβολίες.

"Δεν έχει γίνει πρόταση στον DiCaprio και οι πηγές αναφέρουν πως η συμφωνία του Scorsese ως παραγωγό δεν έχει κλείσει καν ακόμα," γράφει το T.H.R. "Οι πιθανότητες να δεχθεί ο DiCaprio είναι από λίγες ως μηδενικές. Αλλά η προσπάθεια από μόνη της δείχνει πως η Warner Bros. θέλει να προσλαμβάνει σοβαρούς κινηματογραφιστές να κάνουν σοβαρές ταινίες."

Ο DiCaprio έχει δεχθεί αλεπάλληλες προτάσεις για μεγάλες ταινίες franchise εδώ και δύο δεκαετίες, αλλά όπως και ο Scorsese, τις έχει αρνηθεί όλες, αφού προτιμά να γυρίζει βιογραφικές ταινίες και δράματα με επίκεντρο τον πρωταγωνιστή -που αργότερα θα του χαρίσουν το χρυσό αγαλματίδιο.

Ωστόσο, ο συνδυασμός Scorsese και DiCaprio είναι τόσο δυνατός που μπορεί να σπάσει τα ταμεία. Ας ελπίσουμε οι φήμες της συνεργασίας να βγουν αληθινές.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όλους τους ηθοποιούς που έχουν παίξει τον ρόλο του Joker

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss