Η αφοπλιστική απάντηση της Cher σε follower της στο Twitter που τόλμησε να την αμφισβητήσει

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2017

Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2017

Η αφοπλιστική απάντηση της Cher σε follower της στο Twitter που τόλμησε να την αμφισβητήσει

Το θρυλικό icon και βραβευμένη με Oscar, Cher, είναι ενδεχομένως ένα από τα καλύτερα άτομα να ακολουθεί κανείς στο Twitter, αλλά μην σας ξεγελούν τα κεφαλαία γράμματα ή τα πολλά emojis ώστε να νομίζεται πως ανεβάζει απλά επιπόλαια tweets. Απόδειξη το πιο πρόσφατο post της: Χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στα social media με αφορμή την ανακοίνωση του Donald Trump να καταργήσει το πρόγραμμα Deferred Action for Childhood Arrivals (DACA) μία κίνηση η οποία θα αφήσει 800.000 νέους μετανάστες που οι γονείς τους τους πήγαν παράνομα στη χώρα ως παιδιά, απροστάτευτους. Η κυβέρνηση θα σταματήσει να δέχεται αιτήσεις μέσω του προγράμματος DACA που ίδρυσε ο Barack Obama και προσέφερε στους μετανάστες προστασία από το να απελαθούν και την ικανότητα να δουλέψουν νόμιμα στην Αμερική.

Διαβάστε εδώ: Γιατί αυτή η συνέντευξη της Cher, που μιλάει για τους άντρες, έχει 12 εκατομμύρια views;

Μετά την ανακοίνωση, η Cher έγραψε τα εξής tweets: 

Το πρώτο γράφει: "Εκείνοι που μπορούν πρέπει να πάρουν έναν Dreamer [κάποιος που είναι εγγεγραμένος στο πρόγραμμα DACA] στο σπίτι τους και να τον προστατέψουν! Είμαι έτοιμη να το κάνω και άλλα άτομα στην επιχείρησή μου θα κάνουν το ίδιο! Άσυλο".

Συνεχίζει με ένα δεύτερο post, γράφοντας: "[Η Αμερική] έχει υπάρξει το μοναδικό σπιτι των Dreamers μας! Πώς θα τους πετάξουμε στην ερημιά. Ο Trump είναι εντελώς δειλός, γιατί δεν τερμάτισε το DACA "ο ίδιος" στη [τηλεόραση]".

Κάποιος χρήστης στο Twitter, λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει σε αυτά τα tweets και να αμφισβητήσει τη diva. Στο tweet που έκανε screenshot το Buzzfeed, γράφει: "Σίγουρα θα το κάνεις Cher...Θα το πιστέψω όταν το δω."

Και τότε ήταν που η Cher έγραψε σε μικρά γράμματα και μπήκε στο απόλυτα σοβαρό της mode:

"Τότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά b****," απάντησε η εκπληκτική Cher.

Λίγο αργότερα, το συγκεκριμένο άτομο έκλεισε το προφίλ του από δημόσιο, πριν προσπαθήσει για μία ακόμη φορά να επιτεθεί στη τραγουδίστρια:

Φυσικά, τώρα η Cher πρέπει να αποδείξει τα λεγόμενά της, αλλά σίγουρα έδωσε μία ελπίδα σε όλους.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Cher συνάντησε τις Kardashians

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

Don't Miss