Η πιο γλυκιά φωτογραφία του 2017 είναι του πρίγκιπα George στο σχολείο

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2017

Η πιο γλυκιά φωτογραφία του 2017 είναι του πρίγκιπα George στο σχολείο

Ήταν μία μεγάλη στιγμή για τον πρίγκιπα George, που κατεύθασε στo Thomas' Battersea για την πρώτη του ημέρα στο σχολείο, την Τρίτη το πρωί. Ντυμένος με ένα navy πουλόβερ με V, matching κοντό παντελονάκι και μαύρα παπούτσια, ο μικρός φαινόταν αρκετά διστακτικός στην πρώτη του ημέρα στο νηπιαγωγείο.

Διαβάστε εδώ: Πώς πήγαν πρώτη μέρα στο σχολείο τα royal δίδυμα της Δανίας;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

O πρίγκιπας William συνόδευσε τον γιο του στο σχολείο, αλλά η δούκισσα του Cambridge, που είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, δεν είχε αρκετές δυνάμεις να παρευρεθεί στο γλυκό γεγονός, αφού υποφέρει από ακραία πρωινή αδιαθεσία.

Ένας εκπρόσωπος του παλατιού, είπε: "Δυστυχώς, η δούκισσα του Cambridge παραμένει αδιάθετη και δεν θα μπορέσει να συνοδεύσει τον πρίγκιπα George στην πρώτη του ημέρα στο σχολείο. Ο δούκας του Cambridge θα πάει τον πρίγκιπα στο σχολείο όπως έχει προγραμματιστεί."

H Head of Lower School, Helen Haslem, καλωσόρισε τον πρίγκιπα William και πρίγκιπα George και συνόδευσε τον 4χρονο στην τάξη όπου θα ξεκινήσει την εκπαίδευσή του. 

Η πρώτη ημέρα στο σχολείο του πρίγκιπα George σηματοδοτεί μία νέα αρχή για την οικογένεια Cambridge που εγκαθίστανται σιγά σιγά στο Kensington Palace μόνιμα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα καλύτερα looks εγκυμοσύνης της Kate Middleton

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss