Ο άντρας της Megan Fox έχει την καλύτερη απάντηση όταν τον ρωτάνε γιατί ο 4χρονος γιος του φοράει φορέματα

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ο άντρας της Megan Fox έχει την καλύτερη απάντηση όταν τον ρωτάνε γιατί ο 4χρονος γιος του φοράει φορέματα

Η Megan Fox και ο σύζυγός της, Brian Austin Green είναι μαζί για πάνω από 10 χρόνια και έχουν τρία αξιολάτρευτα παιδιά, τα Noah Shannon, Bodhi Ransom, και Journey Rivers. Και οι δύο σταρ, συχνά πυκνά ποστάρουν φωτογραφίες των παιδιών τους στο Instagram, και μερικές από αυτές έχουν δεχθεί κακά σχόλια από τους γνωστούς άγνωστους haters, που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να σκορπάνε αρνητική ενέργεια στα social. Τροφή για την κακία τους έχουν σταθεί αφορμή οι φωτογραφίες του 4χρονου Noah που φοράει ένα φόρεμα από το Frozen και του 3χρονου Bodhi που φοράει μία κόκκινη περούκα. 

 

Σε πρόσφατή του συνέντευξη, o Brian, μίλησε και έδωσε τη δική του απάντηση στα trolls. 

"Ο γιος μου, είναι 4. Ακούω από διάφορους ανθρώπους ότι δεν συμφωνούν. Δεν συμφωνούν με το να φοράει φορέματα. Σε αυτούς λέω πως "Δεν με νοιάζει". Είναι 4 χρόνων και αν θέλει να το φορέσει, τότε το φοράει. Τα φορέματά, τα γυαλιά, τις παντόφλες - το οτιδήποτε. Είναι η δική του ζωή. Δεν είναι τα ρούχα μου. Νομίζω ότι η στην ηλικία των 4, 5, πρέπει να περνάς καλά. Δεν βλάπτει κανέναν που φοράει φόρεμα. Αν το θέλει, φανταστικά. Τέλεια γι αυτόν". 

Πέρα από το ότι δεν θα έπρεπε να κρίνουμε το πως ο Greene και η Fox είναι σαν γονείς, τα παιδιά πρέπει να φοράνε οτιδήποτε αυτά θέλουν - σε αυτή την ηλικία τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο, ο οποίος τους φαίνεται τεράστιος και περίεργος και το να παίζουν με τα ρούχα είναι σπουδαίο. Αφήνουμε τα παιδιά να εκφραστούν και δεν τα φυλακίζουμε μέσα σε απαρχαιωμένα στερεότυπα. 

Δείτε ακόμα τις πιο sexy και γλυκές στιγμές της Megan Fox με τον Brian Austin Green

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
8 photos

More for you

 
 

Don't Miss