Η οικογένεια της Amal και του George Clooney μεγάλωσε κατά ένα ακόμα μέλος

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Η οικογένεια της Amal και του George Clooney μεγάλωσε κατά ένα ακόμα μέλος

Η Amal και ο George Clooney είναι ένα ζευγάρι γνωστό για το φιλανθρωπικό του έργο και τις πολιτικοκοινωνικές ανησυχίες και με αυτή εδώ την πράξη τους το αποδεικνύουν ξεκάθαρα.  Το παντρεμένο ζευγάρι, που πρόσφατα έγιναν και γονείς διδύμων, φιλοξενούν στο σπίτι τους έναν Γιαζίντι πρόσφυγα, που ξέφυγε από τα χέρια των ISIS. Στη συνέντευξή του στο Hollywood Reporter, ο ηθοποίος μίλησε γι αυτό λέγοντας πως "Ήταν σε αυτό το λεωφορείο στη Μοσούλη και άνθρωποι του ISIS πυροβόλησαν τους δύο οδηγούς και είπαν πως "θα σκοτώσουμε όποιον θέλει να πάει στο κολέγιο"". Αυτός επέζησε και ήρθε στην Αμερική. Πέρασε όλους τους ελέγχους και μόλις έγινε αυτό τα πράγματα είχαν ως εξης: Του είπαμε "Κοίτα, σε προστατεύουμε. Θέλεις να μορφωθείς; Θέλεις να προχωρήσεις μπροστά στη ζωή σου; Αυτό είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε". 

 

Και ναι, οι Clooneys το είπαν και το έκαναν και τώρα ο άνθρωπος αυτός πηγαίνει στο πανεπιστήμιου του Σικάγο, ενώ μένει στο σπίτι του ζευγαριού στην Augusta, στο Kentucky, οπου ο George Clooney πήγε γυμνάσιο. Ο πρόσφυγας, του οποίου το όνομα ο Clooney δεν αποκάλυψε, είναι το τελευταίο μέλος στην οικογένεια του ζευγαριού. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Clooneys προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ανθρώπους που έχει βλάψει ο ISIS. Η Amal εκπροσωπεί εκατοντάδες Γιαζίντι πρόσφυγες, ενώ έχει ξεκινήσει μία διεθνή δικαστική έρευνα εναντίον του ISIS για τα εγκλήματα ενάντια στους Γιαζίντι. 

O Clooney με τη σειρά του έχει δεσμευτεί πως μέρος από τα κέρδη από την πώληση της Casamigos Tequila - που έφτασε το 1 δισ. - θα πάει για την προστασία και περίθαλψη αυτών των ανθρώπων. "20 εκατομμύρια πήγαν κατευθείαν στον οργανισμό (Clooney Foundation for Justice) και θα χρησιμοποιηθούν για την μόρφωση των προσφύγων και τη στέγασή τους".

More for you

 
 

Don't Miss