Ο Jonathan Rhys Meyers κατέρρευσε δημόσια μετά την αποβολή της συντρόφου του

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Jonathan Rhys Meyers κατέρρευσε δημόσια μετά την αποβολή της συντρόφου του

Μετά από διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με τη συμπεριφορά του Jonathan Rhys Meyers πρόσφατα, η σύζυγός του αποκάλυψε μερικά πολύ δυσάρεστα νέα. Η Mara Lane, που παντρεύτηκε τον ηθοποιό τη χρονιά που πέρασε, χρησιμοποίησε τα social media με σκοπό να υπερασπιστεί τον άντρα της μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του με έναν αστυνομικό στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου, όπου φαίνεται μεθυσμένος.

Διαβάστε εδώ: Ο άντρας της Megan Fox έχει την καλύτερη απάντηση όταν τον ρωτάνε γιατί ο 4χρονος γιος του φοράει φορέματα

Η Lane αρχικά μοιράστηκε πως απέβαλε, ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και σημείωσε, πως ο Meyers δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία τον χαμό.

"Θέλαμε πολύ πολύ το παιδί (ειδικά ο J, οπότε δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τα νέα τόσο εύκολα) και ακόμα προσπαθούμε να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τη ζωή..όταν μας φέρνει τέτοια εμπόδια," έγραψε στο Instagram μαζί με τη φωτογραφία ενός κοριτσιού απέναντι από ένα λιοντάρι.

"Η κατάθλιψη είναι κατάλοιπο κακοποίησης του παρελθόντος και ο αλκοολισμός είναι κάτι με το οποίο γεννήθηκε. Έχει καταφέρει να μετατρέψει οποιαδήποτε ασχήμια και πόνο στη ζωή του σε τέχνη και είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω. Δεν ξέρω κανέναν που να έχει περάσει ο,τι έχει περάσει εκείνος και έχει καταφέρει το επίπεδο της επιτυχίας του. Φαίνεται όμως πως κάθε φορά που κάνουμε τόση πρόοδο..μερικές φορές είναι δύο βήματα μπροστά ένα πίσω."

Συζητώντας για τον ηθοποιό, με τον οποίο μοιράζεται έναν γιο 9 μηνών, η Lane ανέφερε τον φωτογράφο που έβγαλε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και βεβαίωσε τους fans πως ο ηθοποιός πρόκειται να κάνει θεραπεία αποτοξίνωσης.

"Νιώθω πως αυτός που έβγαλε τις φωτογραφίες του συζύγου μου έκανε λάθος και ανησύχησε για τους λάθος λόγους αλλά.. όλα καλά. Όλα καλά. Μπορεί να έχετε μία οικογένεια να ταϊσετε και χρειαζόσασταν χρήματα; Δεν ξέρω. Σε συγχωρούμε," έγραψε η Lane.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss