Η Kate Middleton βγάζει σπάνιο λόγο σχετικά με τη ψυχική υγεία

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Η Kate Middleton βγάζει σπάνιο λόγο σχετικά με τη ψυχική υγεία

Μπορεί η Kate Middleton να μην εμφανίζεται δημόσια σωματικώς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχει εξαφανιστεί τελείως από τη δημοσιότητα. Σήμερα έκανε την πρεμιέρα του ένα νέο PSA για έναν φιλανθρωπικό οργανισμό σχετικά με την παιδική ψυχική υγεία, το οποίο περιλαμβάνει τη δούκισσα του Cambridge.

Διαβάστε εδώ: Αυτό είναι το αγαπημένο beauty προϊόν της Kate Middleton

Στο video, η Middleton προωθεί την καμπάνια Never Too Young to Talk Mental Health του Anna Freud National Centre for Children and Families. "Μας βοηθά όλους να μιλήσουμε για τη ψυχική μας υγεία -τι να πούμε και με ποιον να μιλήσουμε όταν έχουμε συναισθήματα που είναι πολύ μεγάλα για να διαχειριστούμε μόνοι μας και πώς να ακούμε και να βοηθάμε αν κάποιος από τους φίλους μας έχει δυσκολίες. Μερικές φορές, είναι μία απλή συζήτηση που μπορεί να κάνει τα πράγματα καλύτερα," είπε.

Την προηγούμενη χρονιά, ο πρίγκιπας William, ο πρίγκιπας Harry και η Middleton ανακοίνωσαν το Heads Together, τη συλλογική τους προσπάθεια να εξαλείψουν στο στίγμα γύρω από τις ψυχικές ασθένειες. Συγκεκριμένα, έχει αναδειχθεί ως χαρακτηριστικό τους: Με το νέο video της Middleton, οι τρεις τους έχουν μιλήσει δημόσια (και συναισθηματικά) για το συγκεκριμένο θέμα μέσα στους τελευταίους μήνες.

Το γεγονός είναι πολύ σημαντικό για τη δούκισσα: Η κομψή μητέρα ποζάρει συχνά για τις κάμερες, αλλά σπάνια μιλά εκ μέρους της βασιλικής οικογένειας. Κομμάτι αυτού μπορεί να είναι ο φόβος της για δημόσιες ομιλίες -σύμφωνα με δημοσιεύματα, το 2012 την είχαν ακούσει να λέει "Βρίσκω τις δημόσιες ομιλίες εξουθενωτικές," -αλλά ίσως έχει να κάνει και με το ότι είναι νέο μέλος του "The Firm," το αυτοπροσδιορισμένο ψευδώνυμο των Windsors. Όταν ο,τι λένε εξετάζεται εξονυχιστικά, το στέμα είναι πολύ συγκεκριμένο στο ποιος επιτρέπεται να μιλήσει στο μικρόφωνο και ποιος όχι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Αλλά, απ' ότι φαίνεται, ήρθε η στιγμή της Middleton. O δούκας και η δούκισσα του Cambridge έκαναν επίσημα το Kensington Palace το σπίτι τους, ενώ ενισχύουν τις βασιλικές εμφανίσεις και υποχρεώσεις τους (ωστόσο, εξαιτίας της εγκυμοσύνης της, η Kate θα είναι λιγότερο εμφανής από τον πρίγκιπα William για τους επόμενους μήνες). Πρόκειται να είναι μία καθοριστική περίοδος για εκείνη -από τότε που παντρεύτηκε τον William το 2011, η κάλυψη των media περιστρέφεται γύρω από το "τι φόρεσε" και όχι από το τι κάνει. Και τι είδους royal πρόκειται να γίνει η Kate? Μένει να το δούμε.

Gallery: Δείτε τη πιο fashion-forward εμφάνιση της Kate Middleton μέχρι σήμερα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss