Ο πρίγκιπας William μιλάει για τα μαλλιά που έχασε

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ο πρίγκιπας William μιλάει για τα μαλλιά που έχασε

Ο πρίγκιπας William δε φοβάται να κάνει αστεία για τα μαλλιά του (ή την έλλειψη αυτών). Σήμερα, κατά τη διάρκεια μιας βασιλικής υποχρέωσής του σε ένα coffee shop του Λονδίνου, ο δούκας έδωσε τα χέρια με τους κομμωτές από το διπλανό κουρείο, όπως αναφέρει το People.

Διαβάστε εδώ: Ο λόγος που ο πρίγκιπας George δεν επιτρέπεται να έχει καλύτερο φίλο στο σχολείο

"Δεν έχω πολλά μαλλιά, δεν μπορώ να σας δώσω δουλειά," είπε γελώντας σε έναν από αυτούς.

Ο 35χρονος royal συναντήθηκε με το Spitafields Crypt Trust, μία φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει εκείνους που παλεύουν με τον εθισμό και την έλλειψη στέγης. Ακόμα και το coffee shop (Paper & Cup) το οποίο επισκεύθηκε ο William υποστηρίζει τον καλό σκοπό προσφέροντας "χώρο για εκπαίδευση" σε εκείνους που αναρρώνουν, σύμφωνα με το site.

Τα σχόλια του πρίγκιπα, ωστόσο, δε σταμάτησαν εκεί. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια για το γεγονός πως περιμένει το τρίτο του παιδί με την Kate Middleton και απευθυνόμενος σε μία μαία είπε: "Σου εύχομαι τα καλύτερα με τη μαιευτική, μπορεί να σε δω νωρίτερα απ' όσο νομίζεις."

Μετά τη συνάντηση, ο πρίγκιπας έλαβε ως δώρο μία ξύλινη κουκουβάγια ως δώρο για το νεογέννητο παιδί του -και δύο ακόμα για τον πρίγκιπα George και τη πριγκίπισσα Charlotte, για να μη ζηλέψουν. "Δε θέλουμε τσακωμούς," είπε.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις 10 φορές που ζηλέψαμε το ντύσιμο της Kate Middleton

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss