Οι Kardashians γύρισαν αυτό το video που θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλες

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Kardashians γύρισαν αυτό το video που θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλες

Ετοιμαστείτε να νιώσετε αρχαίες: το Keeping Up With The Kardashians υπάρχει στην (Αμερικάνικη) τηλεόραση εδώ και 10 χρόνια. Τα 10χρονα παιδιά του σήμερα δεν θα ζήσουν ποτέ σε έναν κόσμο που η Kim Kardashian δεν έδειχνε τη ζωή της στη μικρή οθόνη. Με σκοπό να γιορτάσουν τη δεκαετία που έκλεισε το show στο E!, η οικογένεια αναδημιούργησε το παλιό intro video σε ένα νέο promo.

Διαβάστε εδώ: H Kim Kardashian μιλάει πρώτη φορά για τις φήμες περί παρένθετης μήτερας

Σε μία σίγουρα πιο λαμπερή αναδημιούργηση, η Kris Jenner πετάει με ελικόπτερο, η Kourtney Kardashian χαλαρώνει στη πισίνα, η Khloe γυμνάζεται, η Kendall βρίσκεται backstage σε ένα fashion show και η Kylie Jenner οδηγεί μία Lamborghini και της κόβουν φαινομενική κλήση για μεγάλη ταχύτητα. Η Kim περνάει πολλές ώρες για να φορέσει ένα αστραφτερό jumpsuit. Και μετά βλέπουμε μία πιο ρεαλιστική πλευρά: η Kris προσπαθεί να τους μαζέψει όλους για την πρώτη σκηνή, η Khloe παραπονιέται για την αργοπορία της Kim και η Kim όταν τελικά εμφανίζεται προσπαθεί να κλέψει την προσοχή.

Προς αναφορά, η αναδημιουργία του video δεν περιλαμβάνει τον Rob Kardashian ή τη Caitlyn Jenner, αντικατοπτρίζοντας το πώς έχουν αλλάξει οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογενείας, αλλά και το πόσο έχουν αυξηθεί τα έσοδα από τότε που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το show. Δείτε το παλιό promo video παρακάτω.

Και την αναδημιουργία του:

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Kim Kardashian ντύθηκε Jackie O και σόκαρε

[gallery-717362]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss