Μόλις αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της Kylie Jenner

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Μόλις αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της Kylie Jenner

H Kylie Jenner είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί στην ηλικία των 20, σύμφωνα με δημοσιεύματα και το TMZ μόλις ανακοίνωσε πως περιμένει κορίτσι.

Διαβάστε εδώ: Η Kylie Jenner ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες μετά την είδηση περί εγκυμοσύνης

Το site ισχυρίζεται πως η Kylie και ο σύντροφός της, Travis Scott, έχουν ήδη αποκαλύψει το φύλο του παιδιού στους φίλους τους και η Kylie είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος.

Η reality star και επιχειρηματίας δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα επίσημα η ίδια σχετικά με την εγκυμοσύνη της μέχρι τώρα, αλλά η οικογένεια σύμφωνα με δημοσιεύματα "την ικέτευε" να προστατεύσει τον εαυτό της. "Με τον Tyga, κάθε φορά που τα πράγματα ήταν καλά, η Kylie έλεγε πως θέλει ένα παιδί," δήλωσε μία πηγή. "Περνώντας χρόνο με τα ανήψια της και με τον γιο του Tyga, ισχυριζόταν πως είναι έτοιμη. Η οικογένειά της την ικέτευε να προστατέψει τον εαυτό της. Είχαν ανησυχήσει πολύ..Πιστεύουν πως η Kylie είναι πολύ μικρή για να κάνει παιδί."

Η Kylie ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία αφού κυκλοφόρησαν τα νέα περί εγκυμοσύνης, δείχνοντας το κάτω μέρος της κοιλιάς της. Φαίνεται πως είναι το μόνο σχόλιο που θα δούμε από εκείνη προς το παρόν:

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη Kylie Jenner και τον Travis Scott σε μία από τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
3 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss