Το γράμμα της πρώην (και πλέον νεκρής) συντρόφου του Jim Carrey, που τον ενοχοποιεί

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Το γράμμα της πρώην (και πλέον νεκρής) συντρόφου του Jim Carrey, που τον ενοχοποιεί

Σύμφωνα με γράμμα της πρώην συντρόφου του Jim Carrey, Cat White, λίγο καιρό πριν αυτοκτονήσει, ο διάσημος ηθοποιός την παρέσυρε στον κόσμο των ναρκωτικών, της πορνείας, την κακοποίησε πνευματικά και την κόλλησε αφροδίσια νόσημα. Το γράμμα αυτό γράφτηκε το 2013. 

 

 

Ο ηθοποίος αυτό τον καιρό βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον εν διαστάσει σύζυγος της White, Mark Burton, και τη μητέρα της, Brigid Sweetman. Και οι δύο κατηγορούν τον Carrey πως χρησιμοποίησε ψεύτικο όνομα για να αποκτήσει τα ναρκωτικά με τα οποία η White αυτοκτόνησε το 2015, και ότι της τα χορήγησε παρόλο που ήξερες ότι η ίδια έπασχε από κατάθλιψη και είχε επιχειρήσει ακόμα μία φορά να αυτοκτονήσει. Επίσης, το κατηγορούν ότι την κόλλησε "τρία STDs χωρίς να την προειδοποιήσει".

Την Παρασκευή, ο Carrey έκανε μία καταγγελία εναντίον του δικηγόρου της White, Filippo Marchino, του δικηγορικού του γραφείου, The X Law Group και των Burton και Sweetman, υποστηρίζοντας ότι η μήνυσή τους είναι απλά μία ακόμα κίνηση εκβιασμού εις βάρος του. 

Μετά από αυτό, ο δικηγόρος των Burton και Sweetman, Michael Avenatti, αποκάλυψε με ανακοίνωσή του στο περιοδικό PEOPLE, πως οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την οικογένεια της White έφεραν στην επιφάνεια ένα γράμμα της White, το οποίο είχε γράψει στο iPad της, και ήταν για τον Carrey. 

O Avenatti υποστήριξε με ανακοίνωση πως το σημείωμα αυτό, το οποίο έχει γραφτεί από την Cat, αποκαλύπτει πώς ο Jim Carrey της συμπεριφερόταν ενώ ήταν ζωντανή, ενώ δείχνει και την άσχημη, καταστροφική συμπεριφορά του. 

Το γράμμα αυτό είχε γραφτεί στο iPad, τον Απρίλιο του 2013 και η White έλεγε: "Αυτό είναι αυτό που θέλω. Με κόλλησες hsv και hpv. Θέλω να μου ζητήσεις συγνώμη γι αυτό, γιατί ενδιαφέρεσαι". 

Ακόμα, η White υποστήριζε: "Σε γνώρισα και με έβαλες στον κόσμο της κοκαΪνης, της πορνείας, της πνευματικής κακοποίησης και των ασθενειών. Δεν προσέλαβα δικηγόρο για να σου πάρω τα χρήματα και μάλλον θα βρω τον μπελά μου που σου γράφω". 

Ο δικηγόρος του Carrey, Ray Boucher, απάντησε με ανακοίνωσή του στο PEOPLE το εξής: "Αυτό το σημείωμα συμβάλλει στη διαπίστωση ότι πρόκειται για καθαρή απάτη και ότι η White, οι δικηγόροι της και οι άλλοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση για τον Jim, ώστε να έρθουν σε συμβιβασμό εξαιτίας αυτών των ψευδών ισχυρισμών". 

Επίσης, "όλα αυτό ήταν μέρος σχεδίου των δικηγόρων και δικό της ώστε να αποσπάσουν χρήματα από τον Jim και τελικά υπέκυψε". 

Όντως και σύμφωνα με τον Carrey "δυστυχώς, έκανα αυτό το λάθος τρία χρόνια πριν, να ενδώσω σε ψεύτικες κατηγορίες εναντίον μου...Δεν θα ενδώσω δεύτερη φορά..." 

Για να δούμε τι θα γίνει. 

More for you

 
 

Don't Miss