Το μυστικό νεότητας της Vivienne Westwood που δεν χρειαζόταν να μάθουμε

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2017

Το μυστικό νεότητας της Vivienne Westwood που δεν χρειαζόταν να μάθουμε

Τελικά αυτή η γυναίκα είναι punk σε όλα της. Η ανατρεπτική 76χρονη designer από τη Βρετανία προέβη σε μία αποκάλυψη που απλά επιβεβαιώνει το παραπάνω συμπέρασμα.

Αμέσως μετά το φινάλε του show Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood Spring/ Summer 2018 στο πλαίσιο της Paris Fashion Week, η αγαπημένη όλων Vivienne Westwood μοιράστηκε το μυστικό που την κάνει να δείχνει γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια  (εκτός δηλαδή από τη σχέση της με τον σύζυγό της, τον Andreas) αλλά η απάντηση δεν είναι κάτι που θα θέλαμε να ξέρουμε τελικά.

 

 

"Δεν κάνω συχνά μπάνιο. Πλένω μόνο μερικά σημεία και συνήθως, μπαίνω στη μπανιέρα μετά τον Andreas". Σωστά διαβάσατε, αυτό δήλωσε στους δημοσιογράφους, με τον 51χρονο σύζυγό της να συμπληρώνει πως "κάνει μπάνιο μόνο μία φορά την εβδομάδα. Γι' αυτό δείχνει τόσο λαμπερή". Και αμέσως μετά το έκανε ακόμη καλύτερο, λέγοντας πως ο ίδιος κάνει μπάνιο μία φορά τον μήνα.

Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood Spring/ Summer 2018

Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε την ανεξάρτητη και δυναμική της προσωπικότητά της η οποία έχει διαμορφώσει και όλη αυτή την ευαισθησία που τρέφει για το περιβάλλον, τα ζώα και τη γυναικεία ταυτότητα, δεν είμαστε όμως σίγουρες ως προς το κατά πόσο αυτό που προτείνει είναι υγιές/υγιεινό. Καθόλου σίγουρες, για να πούμε την αλήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Εάν θέλετε να αγνοήσετε τη συγκεκριμένη συμβουλή της Vivienne Westwood, μπορείτε να δείτε τα looks από την προαναφερθείσα κολεξιόν προκειμένου να ξεχαστείτε λίγο. Η οποία συλλογή εννοείται πως είναι εξίσου ιδιαίτερη με τις δηλώσεις του εκκεντρικού ζευγαριού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss