Το νέο “Sex and the city” μετακομίζει στο Παρίσι

Χριστίνα ΚατσαντώνηΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2017

Το νέο “Sex and the city” μετακομίζει στο Παρίσι

Στο φινάλε της διασημότερης γυναικείας σειράς της μικρής οθόνης, η Carrie Bradshaw ανταλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον Mr Big στη Γέφυρα των Τεχνών στο Παρίσι. Κι αν υποθέσουμε ότι o Mr Big δεν πήγαινε ποτέ στο Παρίσι για να την φέρει πίσω στο Μανχάταν; Αν υποθέσουμε ότι η Νεοϋρκέζα Carrie αποφάσιζε να αφήσει πίσω της τη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην Πόλη του Φωτός, ανταλλάσσοντας τις βόλτες στο Μανχάταν με βόλτες στη Μονμάρτη και στα Ηλύσια Πεδία; Ακριβώς αυτή την υποθετική περίπτωση είπε να “πιάσει” ο δημιουργός του τηλεοπτικού Sex and the city”, Darren Star, ο οποίος ετοιμάζει μια νέα σειρά με κεντρική ηρωίδα μια Νεοϋορκέζα που ταξιδεύει στο Παρίσι για την εμπειρία, όμως τελικά αποφασίζει να εγκατασταθεί εκεί.

Το νέο επιβεβαιώνεται σε δημοσίευμα του Hollywood Reporter από τον Kevin Kay, πρόεδρο του Paramount Network -όπως θα μετονομαστεί το Spike TV, στο πλαίσιο αναβάθμισής του, από τον νέο χρόνο: “Περιμένουμε μια πραγματικά σπουδαία σειρά, που σίγουρα θα έχει μέσα λίγο από Carrie Bradshaw και ταυτόχρονα θα δώσει την ευκαιρία στον Darren να βάλει την ηρωίδα να δράσει στο Παρίσι, κάνοντας όσα δεν πρόλαβε να κάνει στο Sex and the city”. Μένει να καταλήξουμε αν θα ξεκινήσουμε με έναν πιλότο ή θα προχωρήσουμε με έναν ολόκληρο κύκλο. Το βέβαιο είναι πως θα δείτε μια παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών”.

Ισχυρά “όπλα” του νέου δικτύου θεωρούνται και ο ίδιος ο Star, ο οποίος μετά το θρυλικό Sex and the City”, έκανε ακόμα μια επιτυχία με το “Younger” -ενώ είναι επίσης ο δημιουργός του “Melrose Place”- και η νέα του, ακόμα ατιτλοφόρητη σειρά -το σενάριο της οποίας γράφεται από τον ίδιο.

Ερωτηματικό παραμένει αν εκτός από το “φάντασμα” της Carrie θα έχει και κάποιο σταθερό ρόλο ή έστω guest για την ίδια την ηθοποιό Sarah Jessica Parker -κάτι που θα αντάμειβε εν μέρει τους οπαδούς της φημισμένης γυναικοπαρέας που πήραν πρόσφατα την απογοήτευση της ματαίωσης μιας νέας ταινίας. Οι παραγωγοί δεν προχωρούν ακόμα σε περαιτέρω αποκαλύψεις, όμως όπως διαρρέει η νέα σειρά θα έχει πολλά κοινά με το Sex and the city”.

Θα κινείται γύρω από μια κεντρική ηρωίδα (Νεοϋρκέζα) και θα παρακολουθεί τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις της σε μια καινούρια πόλη, σε νέα στέκια με νέες συνήθειες -όχι πια βόλτες σε κλαμπ με φίλες και Cosmopolitan, αλλά απογεύματα σε παρισινές ταράτσες με ένα ποτήρι κρασί και θέα τον Σικουάνα... 

More for you

 
 

Don't Miss