Η εγγονή της Grace Kelly είναι ίδια η γιαγιά της

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 07 Οκτωβρίου 2017

Σάββατο 07 Οκτωβρίου 2017

Η εγγονή της Grace Kelly είναι ίδια η γιαγιά της

Η εγγονή της Grace Kelly, Camille Gottlieb είναι πλέον 19 χρονών και πραγματικά έχει την Old Hollywood ομορφιά της γιαγιάς της. Πρόκειται για την κόρη της πριγκίπισσας Stephanie του Μονακό-το μικρότερο παιδί της Kelly και του πρίγκιπα Rainier III- και του πρώην φύλακα του παλατιού Jean-Raymond Gottlieb.

 

H Camille έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον 26.000 followers μέχρι στιγμής στο instagram της. Τα χαρακτηριστικά της είναι πραγματικά copy paste, της κομψής γιαγιάς της. Τα λαμπερά μπλε μάτια της, τα ξανθά μαλλιά της είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μας θυμίζουν τη γιαγιά της.


 

 

 

Η Camille είναι η νεότερη κόρη της πριγκίπισσας Stephanie και έχει δύο αδέλφια, την Pauline που είναι 23χρονών και τον Louis που είναι 24 από τον προηγούμενο γάμο της μητέρας της με τον σωματοφύλακα Daniel Ducruet. 

Αν και έχει βασιλικό αίμα, η Gottlieb δεν είναι στη γραμμή για το θρόνο επειδή οι γονείς της δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Ο Jean-Raymond Gottlieb δεν είναι εγγεγραμμένος στο πιστοποιητικό γέννησής της, ωστόσο είναι ευρέως γνωστό ότι είναι ο πατέρας της. Η ίδια η Gottlieb τον αναφέρει ανοιχτά ως μπαμπά της στα social media.

 

Gallery: Δείτε μερικές από τις πιο iconic φωτογραφίες της πριγκίπισσας Grace του Μονακό

More for you

 
 

Don't Miss