Ο λόγος που η Oprah Winfrey πήγε για πρώτη φορά στη τράπεζα μετά από 29 χρόνια

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Ο λόγος που η Oprah Winfrey πήγε για πρώτη φορά στη τράπεζα μετά από 29 χρόνια

Δεν είναι και καθημερινότητα για όλους εμάς να καταθέτουμε εκατομμύρια στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας, ωστόσο για την Oprah Winfrey, η ευκαιρία παρουσιάστηκε και φυσικά την πήρε. Όπως αποκάλυψε στην Ellen Degeneres κατά τη διάρκεια του "Burning Questions" της Τρίτης, η Oprah αποκάλυψε πως δεν είχε πάει στην τράπεζα εδώ και 29 χρόνια. Όταν ρωτήθηκε ποιό είναι το PIN της, η Winfrey δεν είχε ακριβώς απάντηση.

Διαβάστε εδώ: Η Ellen DeGeneres βοηθάει τη Jennifel Lopez να ετοιμαστεί και είναι ο,τι πιο αστείο έχετε δει σήμερα

"Δεν έχω," είπε. "Πήγα πρόσφατα στην τράπεζα γιατί δεν είχα πάει από το 1988." Οπότε, μία μέρα μπήκε στο τοπικό της παράρτημα και περίμενε στην ουρά για να καταθέσει μία επιταγή -του ενός εκατομμυρίου.

"Ένιωσα φανταστικά," είπε η star γελώντας. Ωστόσο, το πιο αστείο τηνς υπόθεσης ήταν όταν η Winfrey "θυμήθηκε" πως στην πραγματικότητα ήταν δύο εκατομμύρια και όχι ένα.

Κατά τη διάρκεια του γύρου, η DeGeneres έκανε διάφορες ερωτήσεις στη Winfrey σχετικά με εκείνη, όπως ποιά είναι η αγαπημένη της μυρωδιά και το τραγούδι που επιλέγει στο karaoke.

Ανάμεσα σε άλλα, η Ellen την ρώτησε τι συμβουλή θα έδινε στον 21χρονο εαυτό της και η Oprah είπε: "Χαλάρωσε, κορίτσι μου. Θα είσαι εντάξει."

Το ακούμε και το κρατάμε.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το εντυπωσιακό σπίτι που πούλησε η Ellen DeGeneres

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss