Η Blake Lively σπάει τη σιωπή της σχετικά με την υπόθεση Weinstein

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Η Blake Lively σπάει τη σιωπή της σχετικά με την υπόθεση Weinstein

Σε μία νέα συνέντευξη με το Hollywood Reporter, η 30χρονη ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις τις σχετικά με της κατηγορίες που έχει δεχθεί ο Harvey Weinstein. H Lively, που φόρεσε ένα νυφικό Marchesa (τον οίκο μόδας της γυναίκας του Weinstein, Georgina Chapman) το 2012 στον γάμο της με τον Ryan Reynolds, δήλωσε πως δεν είχε ακούσει καμία από τις φήμες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης από τον Weinstein στο παρελθόν.

Διαβάστε εδώ: H Cara Delevingne αποκάλυψε τη δική της τρομακτική ιστορία για τον Harvey Weinstein

"Δεν είχα ποτέ τέτοια εμπειρία με τον Harvey με οποιονδήποτε τρόπο και πιστεύω πως αν ο κόσμος είχε ακούσει αυτές τις ιστορίες..Πιστεύω αρκετά στην ανθρωπότητα για να πιστεύω πως δεν θα είχε συνεχιστεί," είπε η Lively. "Δεν άκουσα ποτέ τέτοιου είδους ιστορίες -δεν άκουσα ποτέ κάτι συγκεκριμένο- αλλά είναι καταστροφικό να το ακούς."

Συνεχίζει, λέγοντας: "To νούμερο ένα πράγμα που μπορεί να συμβεί είναι οι άνθρωποι που μοιράζονται τις ιστορίες τους, ο κόσμος πρέπει να τους ακούει και να τους εμπιστεύεται και να τους παίρνει στα σοβαρά. Όσο σημαντικό είναι να παραμείνει κανείς έξαλλος με αυτό, είναι επίσης σημαντικό να πούμε πως αυτό συμβαίνει παντού οπότε πρέπει να κοιτάμε παντού. Δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Δεν μπορεί να συμβεί, δε πρέπει να συμβαίνει κι όμως συμβαίνει σε κάθε βιομηχανία."

"Είναι σημαντικό που οι γυναίκες είναι θυμωμένες αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να υπάρξει μία εξέγερση. Είναι σημαντικό να μην το ανεχτούμε και να μην περιοριστούμε σε μία δύο τρεις ιστορίες, είναι σημαντικό να δώσουμε προσοχή στους ανθρώπους γενικά και να πούμε 'Αυτό είναι απαράδεκτο.'"

Τη Κυριακή, ο Harvey Weinstein απολύθηκε από την εταιρεία Weinstein, τρεις μέρες αφού οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο σχετικά με κατηγορίες σεξουαλικής βίας που πάνε πίσω πάνω από μία δεκαετία.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss