Έτσι ευχήθηκε η Madonna στην κόρη της που έκλεισε τα 21

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Έτσι ευχήθηκε η Madonna στην κόρη της που έκλεισε τα 21

Ο χρόνος περνάει σα νερό και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η κόρη της Madonna έκλεισε και επισήμως τα 21 της χρόνια.

Η βασίλισσα της pop δεν θα μπορούσε να καμαρώνει περισσότερο για την κόρη της, Lourdes Maria Ciccone Leon, κάτι που έκανε ξεκάθαρο μέσα από μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram, προκειμένου να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

 

«Είτε είσαι στη Κούβα… είτε στην Κένυα… ή απλά στην αυλή μας, είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Χαρούμενα γενέθλια, Lola».

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, δεν έχει σημασία αν είσαι η πιο γνωστή star στον κόσμο, όταν πρόκειται για την οικογένεια ακόμα και η Madonna γίνεται η πιο γλυκιά μαμά στον κόσμο.

 

Πώς νιώθει όμως για το γεγονός ότι τα παιδιά της μεγαλώνουν; Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People, είχε δηλώσει το εξής: «Είχα αυτή την αστεία εντύπωση ότι όσο μεγαλώνουν τα παιδιά σου, μαθαίνουν να φροντίζουν μόνα τον εαυτό τους και όλο αυτό γίνεται πιο εύκολο. Αλλά στην πραγματικότητα, όσο μεγαλώνουν, τόσο μεγαλύτερη είναι και πρόκληση – γιατί τώρα γίνονται έφηβοι και χρειάζονται καθοδήγηση».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss