Ο λόγος που ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis δεν ανεβάζουν φωτογραφίες των παιδιών τους

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο λόγος που ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis δεν ανεβάζουν φωτογραφίες των παιδιών τους

Ο Ashton Kutcher είναι ηθοποιός και φιλάνθρωπος, αλλά συστήνεται κυρίως ως πατέρας. Mε τη σύζυγό του Mila Kunis, είναι μία χαρούμενη τετραμελής οικογένεια και αποδίδουν την επιτυχία τους στο πώς προσεγγίζουν τη τεχνολογία -συγκεκριμένα, τις φωτογραφίες των παιδιών τους, Wyatt, 3 και Dimitri, 1.

Διαβάστε εδώ: Ο Ashton Kutcher δίνει όλες τις λεπτομέρειες του πρώτου φιλιού με τη Mila Kunis

Σε μία συζήτηση με την Arianna Huffington στο Thrive Global Podcast with iHeartRadio ο πρώην πρωταγωνιστής του That 70s Show εξομολογήθηκε πως είναι εθισμένος με τα παιδιά του αλλά και τη τεχνολογία, αλλά προσέχει να κρατάει τα δύο μακριά το ένα από το άλλο. Για τον Kutcher είναι θέμα ιδιωτικότητας -όχι για εκείνον, αλλά για τα παιδιά του.

"Συζητάω με ανθρώπους περί αυτού," είπε ο Kutcher στη Huffington. "Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει επιλογή.. Εμείς νιώθουμε πως το να φαίνεσαι δημόσια είναι προσωπική επιλογή." Δηλαδή, τα παιδιά του θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα βγάλουν τους εαυτούς τους εκεί έξω, αλλά είναι ακόμη πολύ μικρά για να το αποφασίσουν.

"Η γυναίκα μου κι εγώ έχουμε διαλέξει μία καριέρα που μας βάζει στο φως της δημοσιότητας," συμπληρώνει. "Αλλά τα παιδιά μας όχι, οπότε πιστεύω πως πρέπει να έχουν το δικαιώμα να το διαλέξουν."

Αυτό δε σημαίνει πως η οικογένεια δεν καταγράφει ποτέ την καθημερινότητά της ή δεν μοιράζεται φωτογραφίες ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη. Έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο σύστημα για να κρατούν τις στιγμές τους εκτός δημοσιότητας.

"Έχουμε ένα ιδιωτικό κοινωνικό δίκτυο έτσι ώστε να μοιραζόμαστε πράγματα με την οικογένειά μας," εξηγεί ο Kutcher. "Έτσι οι παππούδες να μπορούν να βλέπουν τα παιδιά, αλλά δε μοιραζόμαστε φωτογραφίες των παιδιών μας δημόσια."

"Δεν πιστεύω πως θα έπρεπε να έχουν φωτογραφίες τους ως παιδιά εκεί έξω που κάποιος θα μπορούσε ενδεχομένως να τα εκβιάσει ή οτιδήποτε, " συνεχίζει. "Είναι η προσωπική τους ζωή, δεν είναι δική μου για να τη δώσω."

Ακόμα μία απόδειξη πως ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis είναι δύο υπέροχοι γονείς!

 

Gallery: Δείτε ακόμη το εκπληκτικό σπίτι της Mila Kunis και του Ashton Kutcher

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss