Η εμφάνιση της Beyoncé που δικαιολογεί τον τίτλο της βασίλισσας

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Η εμφάνιση της Beyoncé που δικαιολογεί τον τίτλο της βασίλισσας

Είναι κοινό μυστικό πια πως όταν κάνουμε αναφορά στο όνομα της Beyoncé, ο χαρακτηρισμός Queen Bey ακολουθεί πάντα με μαθηματική ακρίβεια.

Η διάσημη pop star διατηρεί εδώ και χρόνια τον τίτλο της Βασίλισσας της μουσικής βιομηχανίας, κάτι που φροντίζει πάντα να υποστηρίζει τόσο με τις ικανότητές της στο τραγούδι και το performing όσο και με το ανάλογο attitude που διαθέτει.

Οι εμφανίσεις της, όπως είναι λογικό, κινούνται πάντα σε ανάλογο μήκος, με το πιο πρόσφατο look της να επιβεβαιώνει τον συγκεκριμένο «τίτλο».

 

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Brooklyn, η οποία πραγματοποιήθηκε από την εταιρία του Jay-Z, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα των φυσικών καταστροφών σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καραϊβική, η Beyoncé απέδειξε περίτρανα ότι αξίζει αυτόν τον χαρακτηρισμό της βασίλισσας.

Μέσα σε μία εντυπωσιακή μάξι τουαλέτα στο χρώμα του σμαραγδιού και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια που ολοκλήρωναν την εκθαμβωτική της εμφάνιση, η ίδια έμοιαζε πιο μεγαλειώδης από ποτέ.

Φυσικά φρόντισε να μας χαρίσει και μερικές από τις πιο εντυπωσιακές λήψεις μέσα από το Instagram account της, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια likes σε ελάχιστο χρόνο. Queen Bey είναι αυτή!

Δείτε ακόμα:

Οι καλύτερες εμφανίσεις της Beyonce εδώ και περίπου 10 χρόνια

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss