Πόσα χρήματα βγάζουν οι Kardashians σε σχέση με εμάς;

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Πόσα χρήματα βγάζουν οι Kardashians σε σχέση με εμάς;

Όλοι γνωρίζουμε πως τα μέλη της οικογένειας Kardashian/Jenner κερδίζουν αστρονομικά ποσά καθημερινά, χάρη σε όλες τις δραστηριότητες και τις επιχειρήσεις τους, αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ ακριβώς για πόσα χρήματα πρόκειται;

Πριν λίγο καιρό, το περιοδικό Time έβαλε κάτω τα νούμερα προκειμένου να βγάλει ένα σαφές πόρισμα σχετικά με το ποιο μέλος από την οικογένεια κερδίζει τα περισσότερα.

Το γεγονός ότι η Kim Kardashian βρίσκεται στην κορυφή δεν θα λέγαμε ότι μας προκαλεί και κάποια έκπληξη, με την καθαρή της αξία να ανέρχεται στα $175 εκ. δολάρια. Η δεύτερη θέση ανήκει στον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από όλα, δηλαδή την Kris Jenner με $60 εκ. δολάρια, ενώ στην τρίτη θέση έρχεται η Kylie Jenner με $50 εκ. δολάρια. Ακολουθούν Khloé, Kourtney και Kendall.

Μιλώντας για τέτοια ποσά ξεφεύγουμε κατά πολύ από την καθημερινότητα και η όποια σύγκριση με τα έσοδα των νορμάλ ανθρώπων μοιάζει περιττή, υπάρχει όμως μία εταιρία ρούχων στο εξωτερικό που κατάφερε να κάνει τον παραλληλισμό ανάμεσα στο πόσα βγάζει η Kim Kardashian σε σχέση με έναν απλό άνθρωπο.

Αν δηλαδή, για παράδειγμα, κάποιος δηλώσει ότι κερδίζει $50,000 δολάρια τον χρόνο, θα λάβει την απάντηση ότι η Kim Kardashian μπορεί να βγάλει αυτό το ποσό μέσα σε 8 ώρες και 35 λεπτά. Εντυπωσιακό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss