Η Kim Cattrall αποκαλύπτει το λόγο που δεν έκανε παιδιά

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Η Kim Cattrall αποκαλύπτει το λόγο που δεν έκανε παιδιά

H ηθοποιός Kim Cattrall είπε πως αναγκάστηκε να διαλέξει μεταξύ του να κάνει οικογένεια και να δουλέψει για τη σειρά Sex & The City, όταν ξεκίνησε την καριέρα της στα 90s.

Διαβάστε εδώ: Οι fans της Kim Cattrall στηρίζουν την απόφασή της να μη γίνει το Sex and The City 3

Η Cattrall, 61, είπε στον παρουσιαστή Piers Morgan πως εκείνη και ο τότε σύζυγός της Mark Levinson σκεφτόντουσαν να δοκιμάσουν εξωσωματική γονιμοποίηση με σκοπό να κάνουν ένα παιδί λίγο αφού είχε πάρει τον ρόλο της Samantha στη σειρά.

"Είχα μόλις μπει στα 40 και μόλις είχα αρχίσει να κάνω γυρίσματα για το Sex & The City, οι πιθανότητες να μείνω έγκυος με αυτές τις διαδικασίες.. όλοι μιλούσαν γι' αυτό," είπε η Cattrall τη Δεύτερα το βράδυ στο "Piers Morgan's Life Stories." "Αλλά μετά σκέφτηκα, 'Wow.. έχω 19 ώρες την ημέρα σε αυτή τη σειρά."

Συνέχισε, λέγοντας, "Έχω Σαββατοκύριακα που τελειώνω το Σάββατο το πρωί, η Δευτέρα μου μπορεί να ξεκινήσει στις 4:45 και να συνεχίσει μέχρι τη 1 ή τις 2 το πρωί." "Πώς θα μπορούσα να συνεχίσω να το κάνω αυτό ειδικά στα 40 μου;"

Τα σχόλια της Cattrall έστρεψαν την προσοχή σε ένα θέμα που αντιμετωπίζουν πολλές εργαζόμενες γυναίκες και δημιούργησαν μία έντονη συζήτηση στα social media.

H Cattrall έχει εκφράσει τις σκέψεις της περί μητρότητας σε συνεντεύξεις στο παρελθόν, λέγοντας πως βρίσκει τη περιγραφή "άτεκνη" (childless) προσβλητική.

"Ακούγεται σαν να είσαι λιγότερος άνθρωπος επειδή δεν έχεις κάνει παιδί," είπε σε μία συνέντευξη το 2015 στο BBC Radio. "Υπάρχουν πολύ διαφορετικοί τρόποι στον κόσμο να είσαι μητέρα."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη πραγματική Carrie Bradshaw

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
11 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

Don't Miss