Αυτό είναι το ποσό που κέρδισε η Kylie Jenner μέσα σε 1,5 χρόνο

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Αυτό είναι το ποσό που κέρδισε η Kylie Jenner μέσα σε 1,5 χρόνο

Είναι αποδεδειγμένο πως ό,τι αγγίζει η οικογένεια Kardashian/Jenner γίνεται χρυσός. Και υπάρχει μία γυναίκα πίσω απ' όλα που τα κρατάει όλα σε σειρά: H Kris Jenner, γνωστή και ως 'momager'.

Διαβάστε εδώ: Μόλις αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της Kylie Jenner

Η CEΟ του Jenners Communications επιβεβαίωσε στο CNBC πώς η εταιρεία καλλυντικών της κόρης της, Kylie Jenner, έκανε 420 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, τους πρώτους 18 μήνες λειτουργίας της. (Σύμφωνα με το WWD, αν τα συγκεκριμένα ποσά συνεχίσουν να ανεβαίνουν, η Jenner πρόκειται να είναι δισεκατομμυριούχος μέχρι να γίνει 25 ετών.)

"Στο μέλλον σκοπός είναι να χτιστεί ολόκληρη η υποδομή και να υπολογίσουμε πώς θα μπορούσε να είναι ένα μοντέλο λιανικής που να κυκλοφορήσει παγκοσμίως," είπε η Kris Jenner. "Mόλις έξυσε την επιφάνεια [η Kylie] και υπάρχουν τόσα πολλά να κάνει ακόμα με το brand."

H Jenner συμπλήρωσε λέγοντας πως τα Kylie Cosmetics είναι πλήρως αυτοχρηματοδοτούμενο από την 20χρονη Kylie (που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Travis Scott) και δεν υπάρχουν εταίροι μετοχικών κεφαλέων. "Αυτή τη στιγμή είναι πολύ έξυπνη σχετικά με την εταιρεία της," είπε η Kris. "Της ανήκει το 100% και δεν έχει κανέναν επενδυτή. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να επεκταθεί."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη Kylie Jenner και τον Travis Scott σε μία από τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
3 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss