Ο λόγος που η Katie Holmes και ο Jamie Foxx δεν είναι πλέον ζευγάρι

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ο λόγος που η Katie Holmes και ο Jamie Foxx δεν είναι πλέον ζευγάρι

Μπορεί να μην πάει πολύς καιρός από τότε που η Katie Holmes και ο Jamie Foxx επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν εδώ και καιρό να είναι ζευγάρι, η σχέση τους όμως μάλλον περνάει δύσκολα αυτές τις μέρες.

Σύμφωνα με φήμες, το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και τρία περίπου χρόνια, μάλλον αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, καθώς ο Foxx αντιμετωπίζει δυσκολία με τη δέσμευση.

 

Μετά τις κοινές τους φωτογραφίες σε παραλία του Malibu, λίγο καιρό πριν, λέγεται πως ξέσπασε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους, ο οποίος οδήγησε και στον χωρισμό ενώ υπάρχει μια φήμη πως η ιδέα να φωτογραφηθούν ήταν αποκλειστικά της Katie.

Gallery: 5+1 make up looks της Katie Holmes που παίρνουν άριστα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

«Η Katie το είχε βάλει σκοπό να σταματήσουν να κρύβονται. Είχε ξεκινήσει να τον πιέζει έντονα και εκείνος το δεχόταν, μετά από λίγο όμως παραδέχτηκε πως όλο αυτό τον ενόχλησε», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα.

«Ο Jamie έχει κουραστεί με την πίεση που δέχεται από την Katie. Ζήτησε να μείνει λίγους μήνες μόνος αλλά δεν έδωσε καμία υπόσχεση ότι θα επιστρέψει ξανά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss