Η Selena Gomez και ο The Weeknd μόλις χώρισαν!

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Η Selena Gomez και ο The Weeknd μόλις χώρισαν!

Αναμφισβήτητα αυτή είναι η είδηση της ημέρας, γι αυτό και τα μέσα έχουν πάρει φωτιά και ασχολούνται μόνο με το χωρισμό της Selena Gomez με το The Weeknd (πραγματικό όνομα Abel Tesfaye).

Το ζευγάρι που ήταν μαζί από τον Ιανουάριο αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους και αυτή είναι μία απόφαση που έχουν πάρει μετά από αρκετές σκέψεις. Πηγές αναφέρουν ότι ηγια την τύχη της σχέσης τους ήταν θέμα συζήτησης από το καλοκαίρι.

"Ήταν δύσκολο για αυτούς να φτάσουν σε αυτή την απόφαση, ήταν δύσκολο για μήνες", αναφέρει πηγή. "Ήταν ξεκάθαρο, φαινόταν που πήγαινε η σχέση. Η απόσταση έπαιξε σίγουρα ρόλο."

Όπως είδαμε σε όλη την ευρωπαϊκή περιοδεία του Weeknd, η Gomez προσπαθούσε να είναι μαζί του. Ωστόσο, όταν γύρισε στη Νέα Υόρκη και συνέχισε την περιοδεία του, τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα.

"Μιλούν ακόμα και θα παραμείνουν φίλοι", προσθέτει η πηγή. 

Τα νέα δε μας εκπλήσσουν ιδιαίτερα, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εξόδους της Gomez με την πρώην της, Justin Bieber. Ωστόσο, πηγή του Ε! αναφέρει ότι ο Bieber "δεν ήταν ο λόγος" που η σχέση τους  έφτασε στο τέλος.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε το σπίτι της Selena Gomez:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss