Η Uma Thurman είναι πολύ θυμωμένη και δικαίως

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017

Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017

Η Uma Thurman είναι πολύ θυμωμένη και δικαίως

Ο μεγάλος αριθμός κατηγοριών για τον Harvey Weinstein περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης όχι μόνο έδωσε ένα τέλος στη καριέρα του, αλλά το έναυσμα σε πολλά θύματα σεξουαλικής βίας να μιλήσουν ανοιχτά για τις δικές τους εμπειρίες. Μέσα στις τελευταίες εβδομάδες, οι σκηνοθέτες James Toback και Steven Seagal, αλλά και ο ηθοποιός της σειράς House of Cards, Kevin Spacey, είναι μερικά ονόματα που εμπλάκησαν στη "πτώση" που ακολούθησε. Η ηθοποιός, Uma Thurman, έχει διαλέξει να μην μιλήσει ακόμα -το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς της με τον Quentin Tarantino παράχθηκε από την εταιρεία του Weinstein- ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για της κατηγορίες ην Παρασκευή το βράδυ, η απάντησή της ήταν το λιγότερο θυμωμένη.

Διαβάστε εδώ: Βρετανός ηθοποιός καταγγέλλει: Ξύπνησα και ο Σπέισι με βίαζε

Μερικά από τα θύματα δεν έχουν κατηγορήσει κάποιον ανοιχτά -κάθε ένας/μία, έχει φυσικά τους δικούς του/της λόγους που δεν το έχει κάνει, είτε είναι φόβος, είτε έχει να κάνει με την επαγγελματική καριέρα, είτε για πολύ προσωπικούς λόγους. Και δεν είναι σωστό να υποχρεωθεί ο οποιοσδήποτε να κάνει μία τέτοια κίνηση.

"Δεν έχω μία καλή ατάκα για εσένα," ξεκίνησε να λέει, μιλώντας αργά και προσέχωντας πολύ τα λόγια της. "Γιατί έχω μάθει -δεν είμαι μικρό παιδί και έχω μάθει πως όταν μιλάω με θυμό, συχνά μετανιώνω τον τρόπο που εκφράστηκα. Οπότε περιμένω να νιώσω λιγότερο θυμωμένη και όταν είμαι έτοιμη, θα πω ο,τι έχω να πω."

Ενώ τα λόγια της δεν ήταν συγκεκριμένα, υπάρχει ένα έντονο συγκρατημένο συναίσθημα που φαίνεται στο παρακάτω video:

Πολλές γυναίκες υποστήριξαν τη Thurman στο Twitter -και αρκετές είδαν τη δική τους κατάσταση στην απάντηση της Thurman. Η ηθοποιός Asia Argento, που είναι μία από τις γυναίκες που κατηγόρησαν τον Weinstein και αναγκάστηκε να φύγει στην πατρίδα της την Ιταλία, αφού μετά της κατηγορίες της δέχθηκε προσωπικές επιθέσεις από κριτικούς, έγραψε ένα tweet που προτρέπει τη Thurman να χρησιμοποιήσει τη φωνή της -παρ' όλο που η Thurman έκανε ξεκάθαρο το ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο δυναμικές φωτογραφίες της Uma Thurman

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
0 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss