Η Portia de Rossi κατηγορεί τον Steven Seagal για σεξουαλική παρενόχληση. Και δεν είναι η μόνη

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2017

Η Portia de Rossi κατηγορεί τον Steven Seagal για σεξουαλική παρενόχληση. Και δεν είναι η μόνη

Μία από τις ιστορίες που ξετυλίγεται συγχρόνως με τις αυξανόμενες κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης κατά του Harvey Weinstein είναι αυτή ενός επαναλαμβανόμενου μοτίβου σεξουαλικής βίας από τον ηθοποιό Steven Seagal. H τελευταία γυναίκα που μίλησε ανοιχτά για αυτό είναι η σύζυγος της Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, που μοιράστηκε μία ανατριχιαστική ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Διαβάστε εδώ: Η Uma Thurman είναι πολύ θυμωμένη και δικαίως

"H τελευταία οντισιόν μου για μία ταινία με τον Steven Seagal έλαβε χώρα στο γραφείο του. Μου είπε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει χημεία εκτός οθόνης όταν με έβαλε να καθίσω κάτω και ξεκούμπτωσε το δερμάτινο παντελόνι του. Έτρεξα έξω και πήρα τηλέφωνο τη μάνατζέρ μου. Ατάραχη, απάντησε, 'Ε, δεν ήξερα αν είναι ο τύπος σου.'"

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε η Julianna Margulies δήλωσε πως ο ηθοποιός κάποτε την παραπλάνησε σε μία "οντισιόν" στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Νέα Υόρκη με την προϋποθέση πως η ατζέντης του casting που οργάνωσε τη συνάντηση θα βρισκόταν εκεί. Η γυναίκα δεν εμφανίστηκε ποτέ, αφήνωντας τη Margulies μόνη με τον Seagal, που της έδειξε το μόριό του, αλλά εκείνη κατάφερε να φύγει πριν συμβεί το οτιδήποτε. Η ηθοποιός Lisa Guerrero είπε πρόσφατα στο Los Angeles Times για μία παρόμοια εμπειρία με τον Seagal, αλλά στη περίπτωσή της η ατζέντης βρισκόταν εκεί και υποδέχτηκε και τις δύο τους στην πόρτα του σπιτιού του φορώντας μόνο μία μεταξωτή ρόμπα. Το 1998, η Jenny McCarthy κατηγόρησε τον Seagal πως της έλεγε συνεχώς να βγάλει τα ρούχα της κατά τη διάρκεια ενός casting για τη ταινία Σε κατάσταση πολιορκίας 2 και μία πρώην βοηθός του κατέθεσε μήνυση εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση και εμπόριο γυναικών για σεξ, αν και αργότερα απέσυρε της κατηγορίες.

Απ' ότι φαίνεται, η συγκεκριμένη ιστορία πρόκειται να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

 

 

More for you

 
 

Don't Miss