Η δήλωση της Caitlyn Jenner για την Kim Kardashian θα προκαλέσει εντάσεις

The JennettesTHE JENNETTES Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2017

Η δήλωση της Caitlyn Jenner για την Kim Kardashian θα προκαλέσει εντάσεις

Είναι κοινό μυστικό πως η Caitlyn Jenner δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια Kardashian πλέον. Κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης στο Cambridge Union τη Δευτέρα, η Caitlyn μίλησε ανοιχτά για την αντίδραση της οικογένειάς της μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της, The Secrets of My Life.

Διαβάστε εδώ: H Kendall Jenner εξαγριώθηκε με τον πατέρα της

"Ήμουν ευλογημένη που είχα την Kardashian πλευρά της οικογενείας στο πλευρό μου," δήλωσε η Caitlyn. "Έχουν υπάρξει λίγο δύσκολα τα πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια όσον αφορά στη Kardashian πλευρά. Για να είμαι ειλικρινής δεν τους μιλάω πια. Η Kim κι εγώ δεν έχουμε μιλήσει για πάνω από έναν χρόνο."

Ισχυρίστηκε επίσης πως οι σταρς του Keeping Up With The Kardashians "δεν την θέλουν στις ζωές τους" και πως "την έκαναν στην άκρη" τη στιγμή που κυκλοφόρησε το βιβλίο.

"Είναι αβάσταχτο να το κάνουν αυτό τα παιδιά σου," είπε. "Με πόνεσε πραγματικά."

Όσο για τη Kim Kardashian, είχε πει στην εκπομπή της Ellen DeGeneres τον Απρίλιο, πως υπάρχουν "συγκεκριμένα πράγματα" για τα οποία η Caitlyn δεν ήταν ειλικρινής.

"Εννοώ, νιώθω σαν να της πήρε πολύ καιρό να είναι ειλικρινής με τον εαυτό της," είχε πει η Kim τότε. "Δεν περιμένω να είναι ειλικρινής με την μαμά μου τώρα, απλά είναι τόσο πληγωτικό. Της εύχομαι όλη την επιτυχία του κόσμου, αλλά όχι εις βάρος μας."

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Cher συνάντησε τις Kardashians

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss