Αυτό το plus-size μοντέλο είναι συγγενής των Gigi και Bella Hadid

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Αυτό το plus-size μοντέλο είναι συγγενής των Gigi και Bella Hadid

Απ' ότι φαίνεται, οι Bella, Gigi και Anwar Hadid δεν είναι τα μόνα μέλη της οικογένειας που κληρονόμησαν υπέροχο DNA. H Joann van den Herik, η 18χρονη ανιψιά της Yolanda Hadid, υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο ως plus-size μοντέλο με το International Model Management και τα Maxime Models, όπως αναφέρει το Elle.

H van den Herik, που είναι από την Ολλανδία, υποστηρίζει τη διαφορετικότητα όσον αφορά τους σωματότυπους και η ίδια δείχνει πως αγαπά τις καμπύλες της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προτρέπει κι άλλα νεαρά κορίτσια και αγόρια να αγαπήσουν το σώμα τους.

"Μην προσπαθείτε να συγκριθείτε ή να ανταγωνιστείτε τους άλλους, το σώμα σας είναι ένας ναός τον οποίο πρέπει να φροντίζετε και να αγαπάτε. Μην αφήσετε το μυαλό σας να κάνει bullying στο σώμα σας," γράφει σε μία λεζάντα.

Και αν πάρουμε υπόψην μας τα posts της στα social media, φαίνεται πως είναι πολύ κοντά με τη Gigi και τη Bella.

Τον περασμένο μήνα, ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Bella στο Instagram, γράφοντας: "Εύχομαι να μπορούσαμε να βλεπόμαστε πιο συχνά, αλλά ξέρω πως είμαστε ενωμένες από την αγάπη και την οικογένεια και αυτό είναι που μετράει."

 

Gallery: Δείτε ακόμη το χαρακτηριστικό look της Bella Hadid

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss