Η εξωσυζυγική σχέση του Richard Avedon με άλλον άντρα

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Η εξωσυζυγική σχέση του Richard Avedon με άλλον άντρα

Ένα νέο βιβλίο για τον Richard Avedon ισχυρίζεται πως ο θρυλικός φωτογράφος είχε μυστική εξωσυζυγική σχέση με τον σκηνοθέτη Mike Nichols (Ο Πρωτάρης, Εργαζόμενο Κορίτσι), που κράτησε δεκαετίες, σύμφωνα με το Page Six. Οι δύο τους είχαν αναφερθεί μόνο ως πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες.

 

Διαβάστε εδώ: Πώς μία απιστία ανάγκασε αεροσκάφος να κάνει προσγείωση

Το βιβλίο "Avedon: Something Personal" -γραμμένο απ' την πρώην συνεργάτιδά του, Norma Stevens, και συγγραφέα mSteven M.L. Aronson- περιγράφεται ως "μισόαπομνημονεύματα - μισόβιογραφία" που "αποκαλύπτει τη κρυφή ερωτική ζωή του δύο φορές παντρεμένου Avedon."

Όπως αναφέρει το Page Six, το βιβλίο είχε μείνει εντελώς κρυφό μέχρι τώρα και πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 25 Νοεμβρίου. Μία πηγή συμπληρώνει πως το βιβλίο συμπεριλαμβάνει και προσωπικές σκέψεις του Avedon για διάφορους celebrities και συνεργάτες, ανάμεσά τους και οι Anna Wintour, το μοντέλο Lauren Hutton, Marella Angelli και τον φωτογράφο Weber.

Το βιβλίο αναφέρει επίσης το ότι η Jackie Kennedy κάποτε του είχε κάνει μήνυση επειδή είχε χρησιμοποιήσει μία γυναίκα που της έμοιαζε σε μία καμπάνια του οίκου Dior, και εκείνος με τη σειρά του, χρόνια αργότερα και για να της υπενθυμίση πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, δεν δέχθηκε να της δώσει φωτογραφίες με την υπογραφή για να τις βάλει στο βιβλίο της. 

Ο Nichols παντρεύτηκε τέσσερις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της Diane Sawyer από το 1988 μέχρι το 2014, που πέθανε. Ο Avedon πέθανε το 2004. 

 

Gallery: Jade Baell: Η φωτογράφος που αποδεικνύει τη μοναδικότητα του γυναικείου σώματος

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
16 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss