Η Kim Kardashian απέλυσε τη Stephanie Shepherd από βοηθό της

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Η Kim Kardashian απέλυσε τη Stephanie Shepherd από βοηθό της

Σύμφωνα με το People, η Kim Kardashian και η βοηθός της, Stephanie Shepherd δε συνεργάζονται πια. Οι fans που γνωρίζουν το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας Kardashian και τις ανατροπές στο Keeping Up With The Kardashians, θα ξέρουν τη Shepherd ως μία από τις πολύ κοντιντές φίλες της Kourtney, πράγμα που σημαίνει πως το γεγονός θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένταση μεταξύ των δύο αδερφών.

Διαβάστε εδώ: H Kim Kardashian εξηγεί τον λόγο που δεν προσκάλεσε την παρένθετη μητέρα στο πάρτι του μωρού

"Η Kim πήρε την απόφαση να απολύσει τη Stephanie," δήλωσε μία πηγή στο People. "Ήταν καλή βοηθός αλλά όταν η Stephanie θέλησε να πάρει έναν μεγαλύτερο ρόλο μέσα στο brand και τις επιχειρήσεις της Kim, απλά δεν δούλεψε."

Το Us Weekly ανέφερε, επίσης, πως η Shepherd και η Kim Kardashian δε συνεργάζονται πια, αλλά πως η απόφαση ήταν κοινή. Σύμφωνα με το Us, η Shepherd έκανε την εμφάνισή της στα γενέθλια και της Kim και της Kendall, και πως η προσωπική τους σχέση παραμένει καλή. Μόνο η επαγγελματική διακόπηκε.

Η Kim προσέλαβε τη Shepherd λίγο αφού γεννήθηκε η North το 2013. Εκείνη την περίοδο, η Shepherd είχε αναφέρει στο Refinery29, πως ανέλαβε απότομα τον ρόλο, μετακόμισε στο σπίτι τη Kris Jenner και δούλεψε όσο πιο σκληρά μπορούσε για να αποδείξει τον εαυτό της, διαχειριζόμενη το πρόγραμμα της Kim, κάνοντας τη μπουγάδα της και οργανώνοντας τα ταξίδια της, ενώ έκανε τα πάντα για να σιγουρέψει πως όλα ήταν έτοιμα για τον ερχομό της North.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το εντυπωσιακό σπίτι του make up artist της Kim Kardashian

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss