Ένα βίντεο του Jay Z να μιλάει σε μία 9χρονη έγινε viral σε μερικές μόνο ώρες

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ένα βίντεο του Jay Z να μιλάει σε μία 9χρονη έγινε viral σε μερικές μόνο ώρες

O Jay Z διέκοψε τη συναυλία του για να δώσει μερικές συμβουλές σε ένα μικρό κορίτσι που βρισκόταν στο κοινό. Κατά τη διάρκεια του "4:44 Tour" στο Quicken Loans Arena του Cleveland, Ohio, την Κυριακή, ο ράπερ σταμάτησε να τραγουδάει για λίγο και απευθύνθηκε σε μία 9χρονη λέγοντάς της πως μπορεί να γίνει "οτιδήποτε θελήσει στον κόσμο".

Διαβάστε εδώ: Η εμφάνιση της Beyoncé που δικαιολογεί τον τίτλο της βασίλισσας

"Αυτή τη στιγμή η Αμερική είναι πολύ πιο σεξιστική απ' ότι είναι ρατσιστική," είπε. "Αλλά εσύ, νεαρή κυρία, έχεις τη δυνατότητα να γίνεις η επόμενη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Να το πιστεύεις αυτό." Το video από το περιστατικό έγινε viral σε μερικές μόνο ώρες.

Ο Jay Z χρησιμοποίησε το performance του στο Bridgestone Arena του Nashville την προηγούμενη εβδομάδα για να περάσει ένα εξίσου θετικό μήνυμα στο κοινό.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το πανάκριβο εξοχικό που αγόρασαν ο Jay Ζ και η Beyonce

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

"Συμβαίνουν πολλά πράγματα στον κόσμο αυτή τη στιγμή," δήλωσε, όπως αναφέρει το The Tennessean. "Αλλά θέλω να πω μόνο ένα πράγμα, η αγάπη θα υπερισχύει πάντα του μίσους."

Ενώ ο μουσικός δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Donald Trump (χρησιμοποίησε απλά μέσα στη πρότασή του την αγγλική λέξη "trump"), στο παρελθόν έχει ασκήσει κριτική κατά του προέδρου των ΗΠΑ και της κυβέρνησής του.

Το Σεπτέμβριο, ο Jay Z είπε στο BBC πως ο Trump είναι ένα "αστείο". "Δεν μπορώ να πω καν με όλο το σεβασμό, με όλη την ασέβεια," συμπλήρωσε.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Michelle Obama ντύθηκε Beyonce για τα γενέθλια της τραγουδίστριας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss