Συναντήθηκαν οι γυναίκες που κατηγόρησαν τον Harvey Weinstein για σεξουαλική κακοποίηση

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Συναντήθηκαν οι γυναίκες που κατηγόρησαν τον Harvey Weinstein για σεξουαλική κακοποίηση

Αυτό το Σαββατοκύριακο, συνέβη μία πολύ σημαντική συνάντηση μεταξύ των Rose McGowan, Asia Argento και Annabella Sciorra. Οι τρεις ηθοποιοί έχουν όλες τους κατηγορήσει τον παραγωγό Harvey Weinstein για σεξουαλική παρενόχληση ή βιασμό και συνεχίζουν να υπερασπίζονται όλες αυτές που υπήρξαν θύματα της κακοποίησής του. Η McGowan ανέβαε μία φωτογραφία στο Instagram με λεζάντα που έγραφε: "Μαγικές στιγμές με τις @asiaargento & @iamannabellasciorra #WomenRise #Survivors #ROSEARMY". Το κίνημα της McGowan με hashtag #ROSEARMY συνεχίζει να είναι ένα ορόσημο για όλους όσους έχουν βιώσει σεξουαλική κακοποίηση και έχουν υποχρεωθεί να μείνουν σιωπηλοί.

Διαβάστε εδώ: H Uma Thurman σπάει τη σιωπή της σχετικά με τον Harvey Weinstein

Η Argento ανέβασε επίσης τη φωτογραφία με τη λεζάντα: "Είστε οι αδερφές μου και σας σε αγαπώ. Εύχομαι όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Το θέλω αυτό για εσάς. Θα γίνουν πραγματικότητα."

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και η Argento, γράφοντας: "Αδερφές #tribevibe #goodtrouble @rosemcgowan @asiaargento και εγώ στο φόντο."

Ο σεφ, Anthony Bourdain, που βρίσκεται σε σχέση με την Argento, έγραψε: "Ήταν τιμή μου να μαγειρέψω για αυτή τη συνάντηση μυαλών."

Είναι εμφανές πως οι γυναίκες που έπεσαν θύματα του Weinstein αναζητούν δικαιοσύνη και προσπαθούν να σιγουρέψουν πως δε θα συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στο Hollywood ή οπουδήποτε αλλού. Ελπίζουμε πως αυτή η συνάντηση σημαίνει πως η McGowan, η Argento και η Sciorra σχεδιάζουν να συνεργαστούν στο μέλλον, σε οποιαδήποτε μορφή συμβεί αυτό.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις 500 πανέμορφες γυναίκες απ' όλο τον κόσμο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
14 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss