Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και η τοποθεσία του γάμου της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και η τοποθεσία του γάμου της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry

Μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον επικείμενο γάμο του ζευγαριού. Ο Harry και η Meghan πρόκειται να παντρευτούν στο St. George's Chapel μέσα στο Windsor Castle τον Μάιο του 2018. Η ακριβής μέρα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Διαβάστε εδώ: Πόσο κοστίζει το παλτό της Meghan Markle που έγινε sold out

To Windsor Castle 

"Η Βασίλισσα έδωσε την άδεια να πραγματοποιηθεί ο γάμος στο Παρεκκλήσι," γράφει η επίσημη ανακοίνωση και πως "Η Βασιλική οικογένεια θα πληρώσει για τον γάμο". 

Με την επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας, η γαμήλια τελετή θα διαφέρει πολύ από του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, που παντρεύτηκαν στο Westminster Abbey στις 29 Απριλίου το 2011. Ωστόσο, το ζευγάρι θα ακολουθήσει τις βασιλικές παραδόσεις. 

"Το Windsor είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος για τον πρίγκιπα Harry, αφού εκείνος και η Meghan έχουν περάσει αρκετό χρόνο εκεί κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς," είπε ένας εκπρόσωπος του παλατιού στο People. "Είναι πολύ ενθουσιασμένοι που το έδαφος του Windson Castle θα είναι εκεί που θα ξεκινήσουν τη ζωή τους ως παντρεμένο ζευγάρι."

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γαμήλια τελετή της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry θα προβληθεί στη τηλεόραση.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πρώτη official φωτογραφία της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss