Αυτή είναι η γυναίκα που γνώρισε τη Meghan στον πρίγκιπα Harry

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Αυτή είναι η γυναίκα που γνώρισε τη Meghan στον πρίγκιπα Harry

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψαν πριν δύο μέρες πως γνωρίστηκαν σε ραντεβού στα τυφλά που κανόνισε μία κοινή τους φίλη και σύμφωνα με τη Telegraph, αυτή είναι η σχεδιάστρια Misha Nonoo.

Διαβάστε εδώ: Πώς διαφέρουν οι φωτογραφίες αρραβώνα της Meghan και του Harry με της Kate και του William

H Nonoo είναι πολλά χρόνια φίλη της Markle (πρόσφατα μάλιστα πήγαν διακοπές μαζί) και ο σύζυγός της, Αlexander Gilkes, πήγε σχολείο μαζί με τον William και τον Harry. Απ' όται φαίνεται, η Nonoo πρότεινε να γνωρίσουν τον φίλο του συζύγου της στη Meghan, η οποία ρώτησε "είναι ευγενικός;" Το ραντεβού στα τυφλά έλαβε χώρα στο Soho House στο Λονδίνο, με τη βοήθεια του φίλου της Meghan, Markus Anderson, που γνωρίζει προσωπικά τον Harry.

O πρίγκιπας είπε πως ήξερε πως η Meghan ήταν η μία και μοναδική "από την πρώτη φορά που την είδε", κάτι το οποίο είναι πραγματικά... τόσο ρομαντικό και γλυκό.

Επίσης, η Meghan φοράει τα σχέδια της Nonoo σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της -συγκεκριμένα, το λευκό πουκάμισο που είχε φορέσει στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον Harry λέγεται "husband shirt" και το έχει σχεδιάσει η Nonoo.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη πρώτη επίσημη φωτογραφία της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry μετά την ανανκοίνωση του αρραβώνα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss