Ο Jay Z παραδέχτηκε την απιστία του στη Beyoncé

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ο Jay Z παραδέχτηκε την απιστία του στη Beyoncé

Σε μία νέα συνέντευξη με το περιοδικό T, o Jay Z αναφέρεται στο πώς είναι η Beyonce να αποκαλύπτει την απιστία σου και τις δυσκολίες του γάμου σου στο album της, Lemonade, το 2016 και εσύ να απαντάς με το δικό σου album, 4:44.

Διαβάστε εδώ: Η εμφάνιση της Beyoncé που δικαιολογεί τον τίτλο της βασίλισσας

Όταν ο δημοσιογράφος του T, Dean Baquet, ρώτησε πώς ο Jay Z και η Beyonce αποκάλυψαν για πρώτη φορά ο ένας στον άλλον πως έκαναν "πολύ εξομολογητικά, ανοιχτά albums" για τη σχέση τους, ο rapper εξήγησε:

"Ξανά, δεν έγινε έτσι. Χρησιμοποιούσαμε τη τέχνη μας σχεδόν σαν θεραπεία. Και αρχίσαμε να φτιάχνουμε μουσική μαζί."

"Και μετά η μουσική που έφτιαχνε εκείνη την εποχή είχε προχωρήσει πολύ. Οπότε βγήκε το album της αντί για τo album που φτιάχναμε μαζί. Έχουμε πολλή από εκείνη τη μουσική ακόμα. Και αυτό ήταν που έγινε. Δεν υπήρξε ποτέ κάποια στιγμή που να πούμε 'Φτιάχνω αυτό το album'. Ήταν εκεί από πάντα."

Ο Jay Z συμπλήρωσε πως και οι δύο τους ένιωθαν "πολύ άβολα" αντιδρώντας ο ένας στη δουλειά του άλλου, αλλά "το μέρος είναι ακριβώς στη μέση του πόνου".

Συνέχισε, λέγοντας: "Και εκεί ήταν που καθόμασταν. Και ήταν άβολο. Και είχαμε πολλές συζητήσεις. Ξέρεις. [Ήμουν] πολύ περήφανος για τη μουσική που έφτιαξε εκείνη και ήταν πολύ περήφανη για τη τέχνη που κυκλοφόρησα. Και, ξέρεις, στο τέλος της ημέρας έχουμε πολύ υγιή σεβασμό για τη τέχνη ο ενός του άλλου. Πιστεύω πως είναι καταπληκτική."

Στην ίδια συνέντευξη, ο Jay Z εξηγεί τον λόγο που αποφάσισαν να δουλέψουν τα προβλήματά τους αντί να χωρίσουν.

"Ξέρεις, οι περισσότεροι απλά φεύγουν και τα ποσοστά διαζυγίων είναι 50% ή κάτι τέτοιο γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν τους εαυτούς τους. Το πιο δύσκολο είναι να βλέπεις πόνο που έχεις προκαλέσει εσύ στο πρόσωπο κάποιου και μετά να πρέπει να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου," είπε. "Οπότε, ξέρεις, ο περισσότερος κόσμος δεν θέλει να το κάνει αυτό. Δεν θέλεις να κοιτάξεις μέσα σου. Και τότε απλά φεύγεις."

 

Gallery: Δείτε ακόμη το εντυπωσιακό εξοχικό που αγόρασαν η Beyonce και ο Jay Z

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss