Αυτή είναι η μέρα που θα παντρευτούν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017

Αυτή είναι η μέρα που θα παντρευτούν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Σύμφωνα με το TMZ, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα παντρευτούν το σαββατοκύριακο του Memoral Day (ημέρα αφιερωμένη στους στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο). Το παλάτι του Kensington δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια την ακριβή ημερομηνία, αλλά το site αναφέρει πως ο βασιλικός γάμος θα λάβει χώρα στις 26 Μαϊου (Η επόμενη ημέρα είναι αργία στην Αγγλία).

Διαβάστε εδώ: Η φωτογραφία της 15χρονης Meghan Markle στο παλάτι, είναι ο,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα

Ευτυχώς, η γαμήλια τελετή θα προβληθεί στη τηλεόραση, οπότε ξέρουμε ήδη τι θα κάνουμε εκείνο το Σαββατοκύριακο..

Ο Harry και η Meghan πρόκειται να παντρευτούν στο St. George's Chapel, σύμφωνα με τη δήλωση του παλατιού του Kensington. "Η Βασίλισσα έδωσε την άδεια να πραγματοποιηθεί ο γάμος στο Παρεκκλήσι," γράφει η επίσημη ανακοίνωση και πως "Η Βασιλική οικογένεια θα πληρώσει για τον γάμο".

Με την επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας, η γαμήλια τελετή θα διαφέρει πολύ από του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, που παντρεύτηκαν στο Westminster Abbey στις 29 Απριλίου το 2011. Ωστόσο, το ζευγάρι θα ακολουθήσει τις βασιλικές παραδόσεις.

Ωστόσο, μας κάνει αρκετή εντύπωση το γεγονός πως ο Harry και η Meghan βρίσκονται σε τόσο μεγάλη βιασύνη να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες και να παραγματοποιήσουν τη τελετή. Αλλά σύμφωνα με τη royal expert, Kate Nicholl, υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.

 

Gallery: Δείτε την πρώτη official φωτογραφία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss