Ο George και η Amal Clooney πήραν βραβείο καλύτερων γονιών με αυτή τη κίνηση

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ο George και η Amal Clooney πήραν βραβείο καλύτερων γονιών με αυτή τη κίνηση

Κάποιοι πολλοί τυχεροί επιβάτες σε μία πρόσφατη πτήση για τη Βρετανία, πήραν από ένα ζευγάρι ακουστικά που απομονώνουν τον θόρυβο από τους George και Amal Clooney -ως προληπτικό μέτρο σε περίπτωση που τα δίδυμά τους, 6 μηνών, αρχίσουν να κλαίουν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σύμφωνα με το People και το Page Six, ο 56χρονος ηθοποιός και η 39χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων μοίρασαν τις συσκευές -που περιλάμβαναν το logo της τεκίλας Casamigos του Clooney, φυσικά- μαζί με ένα σημείωμα που έγραφε: "Ζητούμε συγγνώμη εκ των προτέρων".

Το ζευγάρι καλωσόρισε τα δίδυμα, Ella και Alexander τον Ιούνιο. Ο Clooney πρόσφατα αποκάλυψε των λόγο που διάλεξαν τόσο παραδοσιακά ονόματα για τα παιδιά τους.

"Σκεφτήκαμε πως αυτά τα παιδιά θα λάβουν πολλή προσοχή και θα παρακολουθούνται και κάθε τους κίνηση θα κριτικάρεται... Οπότε διαλέξαμε φυσιολογικά ονόματα," δήλωσε στο Entertainment Tonight.

"Δεν είχαμε κάποια μεγάλη έμπνευση. Δεν ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος και η Ella Fitzgelard".

Συγχρόνως, λίγες μέρες πριν, ο καλύτερος φίλος του Clooney, Rande Gerber, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός πριν μερικά χρόνια είχε μοιράσει από 1 εκατομμύρια δολάρια σε 14 φίλους του, για έναν υπέροχο λόγο.

 

Gallery: Δείτε το πολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας Clooney

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss