Το εξωφρενικό ποσό που θα λάβει η σύζυγος του Harvey Weinstein μετά το διαζύγιο

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Το εξωφρενικό ποσό που θα λάβει η σύζυγος του Harvey Weinstein μετά το διαζύγιο

Λίγες μέρες αφού κυκλοφόρησε το άρθρο των New York Times που αποκάλυπτε τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης κατά του Harvey Weinstein στις αρχές Οκτωβρίου, η σύζυγός του, Georgina Chapman, ανακοίνωσε τον χωρισμό της από εκείνον. "Διάλεξα να αφήσω τον σύζυγό μου. Το να φροντίσω τα μικρά παιδιά μου είναι η προτεραιότητά μου και ζητώ την ιδιωτικότητά μου απ' τα media αυτή τη στιγμή," είπε σε μία δήλωση.

Εικασίες σχετικά με ένα προγαμιαίο συμβόλαιο -αν υπάρχει, τι περιλαμβάνει και τι προστάζει- ακολούθησαν αμέσως μετά. Ένα διαζύγιο για τους Chapman-Weinstein ζητούσε προσοχή όχι μόνο για το σκάνδαλο που είναι άμεσα συνδεδεμένο μαζί του, αλλά για τις αμύθητες περιουσίες του ενός και του άλλου. Πριν την πτώση του Weinstein, υπολογίζεται πως η αξία του στην αγορά ήταν κάπου ανάμεσα στα 240 με 300 εκατομμύρια δολάρια και η Chapman γύρω στα 20 εκατομμύρια, χάρη στο brand της, Marchesa.

Το TMZ πρόσφατα αποκάλυψε πληροφορίες από το προγαμιαίο συμβόλαιο και η Chapman δικαιούται να λαμβάνει 400.000 δολάρια ετησίως για κάθε χρόνο γάμου με τον Weinstein, σύμφωνα με το site. Επιπλέον, θα λαμβάνει άλλα 250.000 δολάρια bonus τον χρόνο, μέχρι και τον έκτο χρόνο γάμου της, αφού μετά το ποσό αναβαίνει στις 700.000 (για όσους μετράτε, το ποσό έρχεται στα 4.750.000 εκατομμύρια δολάρια μέχρι και αυτό τον Δεκέμβριο). Μετά υπάρχει το "στεγαστικό επίδομα" που ανέρχεται στις 25.000 δολάρια για κάθε μήνα γάμου, φτάνοντας τα 3 εκατομμύρια. Τέλος, είναι 4 εκατομμύρια συζυγικής υποστήριξης, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 11.75 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το TMZ.

To site αναφέρει επίσης πως η 10η επέτειος γάμου τους ήταν στις 15 Δεκεμβρίου -κανείς απ' τους δύο δεν έχει κάνει αίτηση διαζυγίου ακόμα. Σημαντική λεπτομέρεια, αφού μία δεκαετία γάμου "ξεκλειδώνει" συγκεκριμένα στάδια σε ένα προγραμιαίο συμβόλαιο. Πριν την επέτειο τους, η Chapman θα λάμβανε "μόνο" 300.000 δολάρια τον χρόνο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss