Βρείτε τη Kardashian που λείπει απ’ το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο της οικογένειας

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Βρείτε τη Kardashian που λείπει απ’ το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο της οικογένειας

Η αγωνία είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να κρατήσει κανείς τη προσοχή του κόσμου. Και αυτό είναι κάτι που η οικογένεια Kardashian γνωρίζει πολύ καλά, γι' αυτό και έχουν καταφέρει να μας κάνουν να παρακολουθούμε μία-μία τις φωτογραφίες που ανεβάζουν καθημερινά από το χριστουγεννιάτικο οικογενειακό τους ημερολόγιο.

Κάθε μέρα όμως αναρωτιόμαστε, "Που είναι η Kylie;;", αφού έχουμε φτάσει στη 19η μέρα και ακόμα κανένα σημάδι του νεότερου μέλους της οικογένειας Kardashian. Όλο αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως θα υπάρξει μία μεγάλη αποκάλυψη στις 25 που είναι η τελευταία μέρα -ίσως η εγκυμοσύνη της Kylie;

Πριν από μερικούς μήνες ήταν εμφανές πως η Kylie λάτρευε τον φωτογραφικό φακό. Το γεγονός πως δεν υπάρχει σε καμία φωτογραφία, είναι κάτι που μας βάζει σε υποψίες -δεν μπορεί να μη σημαίνει τίποτα. Επιπλέον, η Jenner δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση, παρά μόνο βγάζει selfies για το Instagram από το στέρνο και πάνω. Είτε, λοιπόν, βάζει σε αγωνία το κοινό ή κρύβεται από αυτό. Συγχρόνως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Kylie έχει διαλέξει ήδη όνομα για την κόρη της.

Εμείς σίγουρα θα παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη τις επόμενες έξι μέρες.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss