Η ρατσιστική καρφίτσα που φόρεσε μέλος της βασιλικής οικογένειας στο δείπνο με τη Meghan Markle

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Η ρατσιστική καρφίτσα που φόρεσε μέλος της βασιλικής οικογένειας στο δείπνο με τη Meghan Markle

Ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήμασταν επικεντρωμένοι στη Meghan Markle και το φόρεμά της, καθώς έφτανε στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της βασίλισσας στο, παλάτι του Buckingham, τη Τετάρτη, το Lainey Gossip πρόσεξε κάτι ανησυχητικό σε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας: την καρφίτσα της πριγκίπισσας Michael του Kent.

Όπως σημείωσε η Lainey Lui, η πριγκίπισσα Michael του Kent έχει κατηγορηθεί για ρατσισμό στο παρελθόν. Το 2004, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε πει σε μαύρους σερβιτόρους ενός εστιατορίου "να πάνε πίσω στις αποικίες". Λίγο αργότερα, για να αποδείξει πόσο δεν είναι ρατσίστρια, είπε: "Μέχρι που μερικά χρόνια πριν προσποιούμουν πως ήμουν από την Αφρική, μισή από την Αφρική, αλλά εξαιτίας των ανοιχτόχρωμων ματιών μου, δεν κατάφερα να πείσω τον κόσμο, αλλά έβαψα τα μαλλιά μου μαύρα".

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα Michael μίλησε από κοντά με τη Markle στο δείπνο, άρα αυτό σημαίνει πως η Markle ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με αυτή τη καρφίτσα; Ο αρραβώνας της ηθοποιού με τον πρίγκιπα Harry είναι ένα αξιοσημείωτο γεγονός για πολλούς λόγους: Εκείνη είναι Αμερικάνα και διαζευγμένη, ενώ προέρχεται από μαύρη μητέρα και λευκό πατέρα -κάτι το οποίο προκάλεσε πολλές ρατσιστικές επιθέσεις από τα media. 

Σύμφωνα με το Lainey Gossip:

Υπάρχει ιστορία πίσω από τέτοιου είδους κοσμήματα. Αυτού του είδους τα κομμάτια απεικονίζουν -και φετιχοποιούν- Αφρικάνους σε υποταγμένους ρόλους. Για να το θέσω ωμά, αυτό είναι ένα κόσμημα φτιαγμένο από εικόνες σκλάβων."

Θα πίστευε κανείς πως ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας θα ήξερε καλύτερα από το να φορέσει κοσμήματα σαν κι αυτό γενικότερα, αλλά ειδικά σε ένα event που η μιγάδα αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Harry θα γνώριζε την ευρύτερη οικογένεια για πρώτη φορά.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσε η Meghan Markle στη πρώτη της εμφάνιση με τον πρίγκιπα Harry ως πριγκιπικό ζευγάρι

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss