Τo δώρο που κάνει η Kate Middleton στη βασίλισσα Ελισάβετ κάθε Χριστούγεννα

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Τo δώρο που κάνει η Kate Middleton στη βασίλισσα Ελισάβετ κάθε Χριστούγεννα

Δύσκολο να ικανοποιήσεις την οικογένεια του άνδρα σου και πάντα το άγχος είναι μεγαλύτερο όταν πρόκειται για την μητέρα ή για την αγαπημένη του γιαγιά. Και αν για όλους εμάς είναι μία σπαζοκεφαλιά τί θα τους πάρουμε κάθε χρόνο, σκεφτείτε πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει αν η γιαγιά του άντρα σου είναι η βασίλισσα. 

Και όχι, το δώρο δεν είναι κάποιο ακριβό κόσμημα ή ένα σπάνιο έργο τέχνης. Ούτως ή άλλως η βασιλική οικογένεια το έχει παράδοση να κάνει ο ένας στον άλλο δώρο χειροποίητα και πολλές φορές με πολύ δόση χιούμορ. Για παράδειγμα ο πρίγκιπας Harry μια χρονιά χάρισε στην γιαγιά του ένα σκουφάκι για το ντουζ που έλεγε “Ain’t life a bitch”.

Η Kate Middleton, την πρώτη χρονιά ως μέλος της οικογένειας, ανησυχούσε πολύ για το ποιο θα ήταν το σωστό δώρο για την βασίλισσα. Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει σε συνέντευξή της τελικά αποφάσισε να βασιστεί στις μνήμες και την παράδοση κάτι που συνέχισε και τα επόμενα χρόνια. «Προσπάθησα να σκεφτώ τι θα έδινα στους δικούς μου παππούδες. Έτσι αποφάσισα λοιπόν να της φτιάξω κάτι δίκο μου από την παράδοση της οικογένειάς μου. Έτσι έφτιαξα την συνταγή της γιαγιάς μου για chutney κολοκυθιού. Δηλαδή ντιπ από κολοκύθι. Πρόκειται για παλιά συνταγή της οικογένειας μου που είναι ιδανική ως αλοιφή σε ψωμί ή ως συνοδεία του τυριού. Τελικά η χειρονομία εκτιμήθηκε, αφού την επόμενη μέρα ήταν στο γιορτινό τραπέζι». Και τώρα πια ο... πονοκέφαλος του ιδανικού δώρου, έχει περάσει στην Meghan Markle

More for you

 
 

Don't Miss