Πώς η βασίλισσα Ελισάβετ, χρησιμοποίησε το μήνυμα των Χριστουγέννων για να καλωσορίσει την Meghan Markle

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Πώς η βασίλισσα Ελισάβετ, χρησιμοποίησε το μήνυμα των Χριστουγέννων για να καλωσορίσει την Meghan Markle

Το φετινό Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ, είχε από όλα. Αναμνήσεις, επετείους, ανακοινώσεις, χιούμορ, πολιτικές τοποθετήσεις αλλά και... καλωσορίσματα. 

Πριν από 60 χρόνια, σαν σήμερα, μια νέα γυναίκα μίλησε για τον τρόπο που καλπάζει η τεχνολογία, ενώ παρουσίαζε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση παρόμοιου γεγονότος". Έτσι ξεκίνησε φέτος η βασίλισσα Ελισάβετ, το Χριστουγεννιάτικο μήνυμά της προς τους Βρετανούς. 

"Η τηλεόραση καθιστά δυνατό για πολλούς από εσάς να με παρακολουθείτε από τα σπίτια σας έλεγε τότε η νεαρή βασίλισσα. Σήμερα έξι δεκαετίες μετά, η παρουσιάστρια εξελίχθηκε με κάποιο τρόπο, όπως και η τεχνολογία η ίδια" δήλωσε με χιούμορ!

Σε έναν πιο προσωπικό τόνο, η  91 ετών βασίλισσα, αναφέρθηκε και στον  σύζυγό της με τον οποίο γιόρτασαν φέτος τα 70 χρόνια του γάμου τους. Μίλησε για την «υποστήριξη» και τη «μοναδική αίσθηση του χιούμορ» του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος, σε ηλικία 96 ετών αποχώρησε από τα βασιλικά δημόσια καθήκοντά του το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια του μηνύματός της η βασίλισσα αναφέρθηκε στα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Λονδίνο και Μάντσεστερ που έλαβαν χώρα μέσα στο 2017 ενώ δε θα μπορούσε να παραλείψει τα λαμπερά γεγονότα που σημάδεψαν το Μπάκιγχαμ, όπως η αναγγελία των γάμων του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle αλλά και η εγκυμοσύνη της Kate Middletton. Αν και δεν αναφέρθηκε σε ονόματα και καταστάσεις, η βασίλισσα "πέρασε" το μήνυμα που ήθελε στον λαό της, τονίζοντας με τον τρόπο της τα γεγονότα λέγοντας πως  "η οικογένειά της αναμένεται να υποδεχτεί νέα μέλη στο έτος που έρχεται".

 Η βασιλική οικογένεια γιόρτασε τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο οικογενειακά στο Σάντριγχαμ, στο κτήμα της στο Νόρφολκ έχοντας μαζί της και τις νέες... αφίξεις!

Δείτε το βίντεο:

 

More for you

 
 

Don't Miss