Αυτή είναι η φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Αυτή είναι η φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες

Μία σχεδόν τέλεια φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας τραβήχτηκε μετά τη λειτουργία ανήμερα των Χριστουγέννων, στη κατοικία της βασίλισσας στο Sandrigham, από ένα απλό μέλος του κοινού. Όχι, δηλαδή, κάποιος paparazzi ή κάποιος επαγγελματίας φωτογράφος, αλλά μία κάτοικος της Βρετανίας που στεκόταν ανάμεσα στο κοινό έβγαλε τη φωτογραφία του πρίγκιπα William, της Kate Middleton, του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, αφού τράβηξε τη προσοχή τους με ένα γρήγορο "Καλά Χριστούγεννα!"

Η The Telegraph αναφέρει πως η Karen Murdoch, μία 39χρονη Βρετανίδα μητέρα, έβγαλε τη φωτογραφία με το iPhone της την ημέρα των Χριστουγέννων, πριν την ανεβάσει στο Twitter. H φωτογραφία σηματοδοτεί την πρώτη φορά που οι τέσσερις royals φωτογραφήθηκαν μαζί και σχεδόν κάθε εφημερίδα στην Αγγλία, χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο πρωτοσέλιδό της την επόμενη μέρα.

Αφού τράβηξε την προσοχή εκατοντάδων λογαριασμών στο Twitter και έγινε viral, και η Murdoch προσέλαβε τον celebrity μάνατζερ, Ken Goff, για να διαχειριστεί τα χρήματα που πρόκειται να βγάλει η φωτογραφία, έτσι ώστε να μην αναγκαστεί να τη δώσει δωρεάν. Το ότι προσέλαβε τον Goff είναι μία πολύ έξυπνη κίνηση, αφού ο ίδιος προβλέπει πως η φωτογραφία μπορεί να φέρει χιλιάδες λίρες για τη Murdoch, η οποία σκοπεύει να τις ξοδέψει στις σπουδές της 17χρονης κόρης της.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσαν η Kate Middleton και η Meghan Markle στη πρώτη τους κοινή εμφάνιση

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss