10 πράγματα που δεν θα μπορεί να κάνει η Meghan Markle μετά τον γάμο

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

10 πράγματα που δεν θα μπορεί να κάνει η Meghan Markle μετά τον γάμο

Όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον, η Meghan Markle πρόκειται να παντρευτεί τον Πρίγκιπα Harry στις 19 Μαϊου του 2018. Πρόκειται σίγουρα για ένα γεγονός που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή και την καθημερινότητά της, όχι μόνο επειδή πλέον θα ανήκει σε μία royal οικογένεια αλλά και για... 10 ακόμη λόγους, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 

1. Να κυκλοφορεί δημοσίως μόνη της.

2. Να δίνει αυτόγραφα. Και αυτό διότι από το Παλάτι φοβούνται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει κανείς την υπογραφή οποιουδήποτε μέλους της βασιλικής οικογένειας για λόγους πλαστογραφίας.

 

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

3. Να βγάζει selfies ή να έχει Instagram ή Twitter. Μπορεί το Instagram account της να υπάρχει ακόμη, άπαξ και παντρευτεί όμως θα εκπροσωπείται από το γενικό account του @KensingtonRoyal, όωπς ακριβώς ο Harry, ο William και η Kate Middleton.

4. Να ψηφίζει. Αν και δεν απαγορεύεται από τον νόμο, θεωρείται πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν χρειάζεται να παίρνουν μέρος στις εκλογές.

5. Να φοράει see through ρούχα. Το Ralph & Russo φόρεμα με τις διαφάνειες, αξίας $75,000 δολαρίων που είδαμε να φοράει στη φωτογράφιση για το επίσημο πορτραίτο της με τον Harry, μάλλον ήταν το τελευταίο "προκλητικό" outfit με το οποίο την είδαμε.

 

6. Να φοράει έντονο ή σκούρο χρώμα βερνίκι στα νύχια. Το πρωτόκολλο του Παλατιού απαγορεύει οποιαδήποτε απόχρωση πέρα από τις πολύ neutral και απαλές, κάτι που βλέπουμε να εφαρμόζει εδώ και χρόνια η Βασίλισσα αλλά και, εσχάτως, η Kate Middleton.   

7. Να κρατάει μεγάλες τσάντες. Όπως και η Kate Middleton, η οποία κυκλοφορεί πάντα με ένα μικρό και διακριτικό clutch, έτσι και η Meghan θα πρέπει να ξεχάσει τις μεγάλες tote bags που κατά τα άλλα λατρεύει.

8. Να κάθεται σταυροπόδι. Δεν είναι κάτι πυο απαγορεύεται αλλά συνηθίζεται οι royals να μην κάθονται κατά αυτόν τον τρόπο καθώς δεν θεωρείται ιδιαίτερα σεβάσμιο και κομψό.

Η πρώτη official φωτογραφία του Prince Harry και της Meghan Markle μετά τον αρραβώνα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

9. Να κοιμάται πριν τη Βασίλισσα. Ένας κανόνας που θα ισχύει βέβαια μόνο για τις ημέρες που η Meghan και η Queen Elizabeth βρίσκονται στο ίδιο σπίτι ή κάστρο.

10. Να ανοίγει δώρα τα Χριστούγεννα. Η παράδοση θέλει τη βασιλική οικογένεια να περνάει την Παραμονή των Χριστουγέννων στο Sandringham House και να ανοίηουν και τα δώρα εκείνη την ημέρα, ενώ την επομένη, δηλαδή ανήμερα των Χριστουγέννων, πηγαίνουν όλοι μαζί στην εκκλησία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss