Ένα μοντέλο αναδημιούργησε τη γυμνή φωτογράφηση της Gigi Hadid και είναι η τελειότητα προσωποποιημένη

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2018

Ένα μοντέλο αναδημιούργησε τη γυμνή φωτογράφηση της Gigi Hadid και είναι η τελειότητα προσωποποιημένη

Ένα μοντέλο με βάση το Λονδίνο, η Diana Sirokai, ετών 21, έγινε viral αφού αναδημιούργησε τη γυμνή φωτογράφηση της Gigi Hadid για το brand Stuart Weitzman, συγκεντρώνοντας πάνω από 24.000 likes και πάνω από 600 σχόλια στο Instagram.

"Αναρωτιόμουν απλά πώς θα έμοιαζε ένα μοντέλο σαν κι εμένα σε αυτή [τη φωτογράφηση]", έγραψε η Sirokai στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Sirokai εξήγησε πως θέλει η φωτογραφία να ενθαρρύνει μεγάλα fashion brands να σκεφτούν πέρα από τα στερεοτυπικά πρότυπα ομορφιάς."Όσο σπούδαζα όλοι μου έλεγαν πως δεν ανήκω στη βιομηχανία του modeling," έγραψε η Sirokai σε ένα email. "Εύχομαι να είχα κάποιο πρότυπο σε αυτή τη βιομηχανία όσο μεγάλωνα".

Η Sirokai ελπίζει, επίσης, το post της να εμπνεύσει τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους όπως είναι -κάτι που πιστεύει πως θα ήταν πιο εύκολο αν περισσότερες εταιρείες συμπεριλάμβαναν διαφορετικά είδη σωματότυπων. "Μπορείς να εκτιμήσεις την ομορφιά κάποιας, σαν της Gigi, ενώ εκτιμάς συγχρόνως και τη δική σου," είπε η Sirokai.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο στέλνει ένα αντίστοιχο μήνυμα. Τον Σεπτέμβριο, η Sirokai ανέβασε μία φωτογραφία της δίπλα στη Kim Kardashian με μαγιό και έγραψε: "Είμαστε και οι δύο γυναίκες με διαφορετικά σώματα".

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν το εξώφυλλο της Ashley Graham δικαίωσε όλες τις γυναίκες

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss