Χρυσές Σφαίρες 2018: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 04 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη 04 Ιανουαρίου 2018

Χρυσές Σφαίρες 2018: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Οι υποψηφιότητες των Χρυσών Σφαιρών 2018 δέχθηκαν ιδιαίτερη κριτική, αφού οι φηφοφόροι του Hollywood Foreign Press Association δεν συμπεριέλαβαν καμία γυναίκα σκηνοθέτη στη κατηγορία Καλύτερης Σκηνοθεσίας. Σε ένα περιβάλλον μετά το σκάνδαλο με τον Harvey Weinstein όπου πολλές γυναίκες έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις εμπειρίες τους μέσω της καμπάνιας #MeToo και προσπαθούν να εξαλείψουν τη σεξουαλική βία στον εργασιακό χώρο, μέσω της πρωτοβουλίας του περιοδικού Time, ο κόσμος σοκαρίστηκε με το γεγονός πως η βιομηχανία δεν αναγνώρισε τις γυναίκες ως ίσες.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αναφέρεται σε δημοσιεύματα, πως οι υποψήφιες θα φορέσουν μαύρα στο κόκκινο χαλί, μία κίνηση που ενισχύει την ήδη υπάρχουσα καμπάνια #AskHerMore, που σχετίζεται με την συζήτηση για το αν οι ρεπότερ ρωτούν τις ηθοποιούς τις σωστές ερωτήσεις στο κόκκινο χαλί. Άραγε στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, θα υπάρξουν ερωτήσεις που θα αντικαταστήσουν το "Τι φοράς;" με ερωτήματα σχετικά με τη δουλειά των stars; 

Καθώς οι προσδοκίες γίνονται όλο και περισσότερες, παρακάτω θα βρείτε έναν οδηγό για τις 75ες Χρυσές Σφαίρες 2018.

Ποιες είναι οι υποψηφιότητες;

Δείτε τη λίστα των υποψηφιοτήτων εδώ.

Πότε είναι η τελετή των Golden Globes 2018;

Η 75η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018.

Που είναι;

Η τελετή θα λάβει χώρα στο Beverly Hilton Hotel της Καλιφόρνια και θα υπάρξει τηλεοπτική αναμετάδοση.

Πώς θα το δω;

Η αναμετάδοση θα γίνει στο Αμερικάνικο κανάλι NBC. Ωστόσο, το επίσημο Twitter των Golden Globes θα ανακοινώνει τον κάθε νικητή και θα ανεβάζει φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί και την τελετή βράβευσης. Το E! θα κάνει live αναμετάδοση του red carpet και συνεντεύξεις με τους stars.

Ποιος/α θα παρουσιάζει;

Ο Αμερικάνος κωμικός και παρουσιαστής του Late Night, Seth Meyers, θα παρουσιάσει την τελετή, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Jimmy Fallon που παρουσίασε τα βραβεία πέρυσι. "Έχουμε πολλά να πούμε," λέει ο Meyers στο teaser των Χρυσών Σφαιρών, εννοώντας πως πρόκειται να μιλήσει για τα θέματα σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης που κατακλύζουν το Hollywood αυτή τη στιγμή.

Ποιές ήταν οι πιο καλοντυμένες stars των Golden Globes του 2017;

Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις στη gallery.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
27 photos

Ποια ήταν τα καλύτερα beauty looks των Golden Globes του 2017;

Δείτε τις καλύτερες λεπτομέρειες από τα beauty looks των stars στη gallery.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss