Γιατί η Reese Witherspoon και η Eva Longoria θα περπατήσουν μαζί στο κόκκινο χαλί των Golden Globes;

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2018

Γιατί η Reese Witherspoon και η Eva Longoria θα περπατήσουν μαζί στο κόκκινο χαλί των Golden Globes;

Οι γυναίκες του Hollywood ετοιμάζονται να κάνουν ένα μεγάλο statement στις Χρυσές Σφαίρες 2018 και όσο η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται για το ξεκίνημα της σεζόν των βραβείων, συνεργάζονται για την τελετή της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το E! News, η Reese Witherspoon και η Eva Longoria θα περπατήσουν μαζί στο κόκκινο χαλί το βράδυ της Κυριακής, ως ένδειξη υποστήριξης του κινήματος Time's Up. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε την Πρωτοχρονιά και έχει σκοπό να προωθήσει την ισότητα και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας. Συγχρόνως, επικεντρώνεται στη νομοθεσία, την εταιρική πολιτική και τις πρακτικές πρόσληψης.

Σύμφωνα με τους New York Times, το Time's Up προτρέπει τις γυναίκες να φορέσουν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες για να χρησιμοποιήσουν το red carpet ως μία ευκαιρία να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

"Eίναι μία στιγμή αλληλεγγύης και όχι μόδας," δήλωσε η Eva Longoria στους New York Times. "Για χρόνια πουλάμε αυτά τα βραβεία ως γυναίκες, με τις τουαλέτες μας και τα χρώματα και τα πανέμορφά πρόσωπά μας και τη λάμψη μας. Αυτή τη φορά η βιομηχανία δεν μπορεί να περιμένει από εμάς να πάμε εκεί και να είμαστε ανέμελες. Αυτή η στιγμή δεν έχει να κάνει με αυτό."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις καλύτερες εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
27 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss